Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Рішення Бахмутської міської ради від 27.05.2020 №6/142-3016

Переглядів: 477
сессия : 

Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок

Розглянувши доповідну записку начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. щодо надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок від 15.05.2020 № 01-0639-08 (вх. 01-2807-06 від 15.05.2020), враховуючи клопотання юридичної особи та заяви фізичних осіб, керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», рішеннями Бахмутської міської ради від 26.06.2019 № 6/131-2614 «Про добровільне приєднання територіальних громад до територіальної громади міста Бахмут Донецької області», Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А: 

  1. Надати дозволи на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності:
    1. ДОНЕЦЬКОМУ ВИЩОМУ УЧИЛИЩУ ОЛІМПІЙСЬКОГО РЕЗЕРВУ ІМ. С.БУБКИ (код ЄДРПОУ 20361881) вул. Благовіщенська, 47 у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту, із земель житлової і громадської забудови, на умовах постійного користування .
    2. Фізичній особі Живолупу Петру Антоновичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по вул. Польова, 43, гараж №14 у м. Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    3. Фізичній особі Хаустовій Ользі Василівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по вул. Василя Першина, 20, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
  2. Дати згоду на поділ земельної ділянки та надати дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності фізичній особі Краповому Анатолію Дмитровичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) та фізичній особі Ярайс Галині Дмитрівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) загальною площею 6,9402 га (кад.№1420983000:02:033:0009) із земель колишнього КСП «Донбас» на території колишньої Зайцівської сільської ради Бахмутського району Донецької області за межами населених пунктів.
  3. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади для обслуговування існуючих кладовищ, розташованих у межах населених пунктів:
    • с.Клинове – 1 кладовище;
    • с. Іванівське – 2 кладовища;
    • с.Берхівка – 1 кладовище;
    • с.Зайцеве – 1 кладовище;
    • с.Вершина – 1 кладовище.
  4. Уповноважити орган Бахмутської міської ради – Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради на здійснення заходів щодо проведення інвентаризації земельних ділянок, зазначених у пункті 3 даного рішення.
  5. Юридичній та фізичним особам, зазначеним у пунктах 1-2 даного рішення: розробити документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок; погодити їх у відповідності до норм чинного законодавства, надати до Бахмутської міської ради для прийняття рішення з оформлення документів на право власності та користування земельними ділянками.
  6. Визначити, що юридична та фізичні особи, зазначені у даному рішенні, набувають право на використання земельними ділянками після одержання документів, які посвідчують право користування та право власності на них, та їх державної реєстрації.
  7. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), заступника міського голови Стрющенка О.В.
  8. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                                                   О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 27.05.2020 №6/142-3016
Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок
36.06 KB