Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 63 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Рішення Бахмутської міської ради від 24.06.2020 №6/143-3038

Переглядів: 316
сессия : 

Про передачу (безоплатно) майна комунальної власності Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади

Заслухавши інформацію начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. від 18.05.2020 № 01-0643-08 (вх.01-2908-06 від 20.05.2020) «Про передачу (безоплатно) майна комунальної власності Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади», відповідно до ст. 17 Закону України «Про органи самоорганізації населення», ст. 137 Господарського кодексу України, керуючись ст.ст. 14, 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бахмутська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Передати (безоплатно) майно комунальної власності Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади від:
    1. Управління освіти Бахмутської міської ради до ОРГАНУ САМООРГАНІЗАЦІЇ НАСЕЛЕННЯ КОМІТЕТУ МІКРОРАЙОНУ «ЗАРІЧЧЯ» згідно додатку 1 та закріпити його за ним на праві оперативного управління.
    2. Комунального підприємства «Бахмутська житлова управляюча компанія» до:
      1. ОРГАНУ САМООРГАНІЗАЦІЇ НАСЕЛЕННЯ КОМІТЕТУ МІКРОРАЙОНУ «ЦВЕТМЕТ» згідно додатку 2 та закріпити його за ним на праві оперативного управління.
      2. Органу самоорганізації населення комітету мікрорайону «Черемхи» згідно додатку 3 та закріпити його за ним на праві оперативного управління.
      3. КОМІТЕТУ МІКРОРАЙОНУ «БАХМУТ СХІДНИЙ» згідно додатку 4 та закріпити його за ним на праві оперативного управління.
    3. Управління культури Бахмутської міської ради до органу самоорганізації населення КОМІТЕТУ МІКРОРАЙОНУ «ЦЕНТРАЛЬНИЙ» М.БАХМУТА згідно додатку 5 та закріпити його за ним на праві оперативного управління.
  2. Створити комісії із приймання – передачі (безоплатно) майна комунальної власності Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади (далі-комісії), визначеного у додатках 1-5 до цього рішення, та затвердити їх склад  (додаються).
  3. Комісіям  (Стрющенко) оформити відповідно до діючого законодавства акти приймання – передачі (безоплатно) майна комунальної власності Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади та надати їх до Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна) в місячний термін.
  4. Організаційне виконання рішення покласти на Управління освіти Бахмутської міської ради (Дроздова), Управління культури Бахмутської міської ради (Падалка), Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), комунальне підприємство «Бахмутська житлова управляюча компанія» (Бондарєв), орган самоорганізації населення КОМІТЕТ МІКРОРАЙОНУ «ЦЕНТРАЛЬНИЙ» М. БАХМУТА (Пляшечник), ОРГАН САМООРГАНІЗАЦІЇ НАСЕЛЕННЯ КОМІТЕТ МІКРОРАЙОНУ «ЗАРІЧЧЯ» (Черкесова), ОРГАН САМООРГАНІЗАЦІЇ НАСЕЛЕННЯ КОМІТЕТ МІКРОРАЙОНУ «ЦВЕТМЕТ» (Дудник), орган самоорганізації населення комітет мікрорайону «Черемхи» (Пелюханова), КОМІТЕТ МІКРОРАЙОНУ «БАХМУТ СХІДНИЙ» (Панченко), заступника міського голови Стрющенка О.В.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                                                   О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 24.06.2020 №6/143-3038
Про передачу (безоплатно) майна комунальної власності Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади
31.68 KB