Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 124 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 15.05.2019 №107

Переглядів: 542

Про організацію влітку 2019 року оздоровлення та відпочинку дітей, що мешкають в м. Бахмут

Розглянувши  службову записку від 08.04.2019 № 01-1958-06 начальника  Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради  Сподіної  І.В. щодо організації  влітку 2019 року оздоровлення та відпочинку дітей, що мешкають в м. Бахмут, з метою  створення у літній період 2019 року умов для повноцінного відпочинку, покращення стану здоров`я дітей, що мешкають на території міста, відповідно до  Закону України від 26.04.2001 № 2402-ІІІ «Про охорону дитинства», із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 32, 52 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, Законом України від 04.09.2008  № 375-VI «Про оздоровлення та відпочинок дітей», із внесеними до нього змінами, виконком Бахмутської міської ради

В И Р І Ш И В :

  1. Затвердити:
    1. План заходів щодо організації влітку 2019 року оздоровлення та відпочинку дітей, що мешкають в м. Бахмут (додається).
    2. Склад  міської міжвідомчої комісії з організації влітку 2019 року оздоровлення та відпочинку дітей, що мешкають в м. Бахмут (додається).
    3. Положення про міську міжвідомчу комісію з організації влітку 2019 року оздоровлення та відпочинку дітей, що мешкають в м. Бахмут (додається).
    4. Склад комісії із розподілу  путівок для оздоровлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, у літній період 2019 року  за рахунок  делегованих коштів (додається).
    5. Положення про комісію із розподілу  путівок для оздоровлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки,у літній період 2019 року  за рахунок  делегованих коштів (додається).
    6. Кошторисну вартість путівки до Бахмутського дитячого  заміського закладу оздоровлення та відпочинку “Вогник” на 2019 рік – 5500,00грн. (перебування у таборі 21 день) для однієї дитини (додається).
    7. Кошторис витрат Управління освіти Бахмутської міської ради на оздоровлення та відпочинок дітей в закладах освіти у 2019 році (додається).
    8. Кошторис витрат Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради на оздоровлення дітей в дитячих оздоровчих таборах у 2019 році (додається).
  2. Рекомендувати:
    1. Бахмутському районному управлінню Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області (Шульженко), Бахмутській  районній філії Державної установи «Донецький обласний лабораторний центр МОЗ України» (Губа) – забезпечити санітарно-гігієнічний та протиепідемічний нагляд за станом в пришкільних дитячих таборах та Бахмутському дитячому заміському закладі оздоровлення та відпочинку «Вогник».
    2. 8 державному пожежно-рятувальному загону Головного управління ДСНС України в Донецькій області (Нікулеско)  забезпечити контроль за додержанням протипожежної безпеки у місцях оздоровлення та відпочинку дітей.
    3. Бахмутському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області (Меженний) забезпечити додержання громадського порядку та належну охорону місць оздоровлення та відпочинку дітей.
  3. Управлінню освіти Бахмутської  міської ради (Рубцова) забезпечити своєчасне відкриття пришкільних дитячих оздоровчих таборів та Бахмутського дитячого заміського закладу оздоровлення та відпочинку  “Вогник” і проведення відповідних  інструктажів з керівниками оздоровчих закладів.
  4. Фінансовому управлінню Бахмутської міської ради (Ткаченко) забезпечити фінансування витрат Управління освіти Бахмутської міської ради і Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради на оздоровлення та відпочинок дітей у 2019 році, згідно кошторисів витрат, затверджених цим рішенням.
  5. Відповідальним за виконання заходів, затверджених цим рішенням, надати до 01 вересня 2019 року до Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради інформаційно-аналітичні матеріали з підсумків оздоровчої кампанії в письмовому та електронному вигляді для узагальнення.
  6. Управлінню праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна) інформувати виконком Бахмутської міської ради про результати оздоровлення та відпочинку дітей, що мешкають в м. Бахмут, на засіданні виконкому Бахмутської міської ради у жовтні 2019 року.
  7. Організаційне виконання рішення покласти на Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна), Управління освіти Бахмутської міської ради (Рубцова), Фінансове управління Бахмутської міської ради (Ткаченко).
  8. Контроль за  виконанням  рішення  покласти на  заступника міського голови Точену В.В.,  першого заступника  міського голови  Савченко Т.М.

Перший заступник міського голови                               Т.М.САВЧЕНКО

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 15.05.2019 №107
Про організацію влітку 2019 року оздоровлення та відпочинку дітей, що мешкають в м. Бахмут
68.28 KB