Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 67 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Рішення Бахмутської міської ради від 25.01.2017 №6/97-1764

Переглядів: 1161
сессия : 

Про припинення юридичної особи - Комунального підприємства  «Флора» шляхом приєднання до КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «БАХМУТСЬКИЙ КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ»

Розглянувши службову записку від 10.01.2017 № 01-0083-06 т.в.о. начальника Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської  міської ради Трофимової Н.В., відповідно до ст.ст. 104-107 Цивільного кодексу України від 16.01.2003 № 435-ІV із внесеними до нього змінами, ст.59 Господарського кодексу України від 16.01.2003 №436-ІV із внесеними до нього змінами, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» в редакції від 26.11.2015 №835- VΙΙΙ із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 26,60 Закону України від 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Припинити юридичну особу - Комунальне підприємство  «Флора»    (код ЄДРПОУ 31614936) (далі – юридична особа) шляхом приєднання до КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «БАХМУТСЬКИЙ КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ» (код ЄДРПОУ 03343350).
  2. Призначити комісію з припинення юридичної особи - Комунального підприємства  «Флора» шляхом приєднання до КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «БАХМУТСЬКИЙ КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ» (далі - Комісія) у складі згідно з додатком.
  3. Визначити, що:
    1. комісія діє на безоплатній основі;
    2. до комісії переходять повноваження щодо управління справами юридичної особи  - Комунального підприємства  «Флора»;
    3. КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «БАХМУТСЬКИЙ КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ»  є правонаступником майнових та інших прав та обов`язків Комунального підприємства «Флора»;
    4. Комунальне підприємство «Флора» здійснює свої функції до моменту складання передавального акту та затвердження його в установленому порядку Бахмутською міською радою.
  4. Встановити строк для заявлення кредиторами своїх вимог до юридичної особи - Комунального підприємства «Флора» – два місяці з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо  припинення юридичної особи у спеціалізованому друкованому засобі масової інформації.
  5. Доручити Комісії (Федоров) в установленому законодавством порядку здійснити заходи щодо припинення юридичної особи:
    1. Повідомити державного реєстратора про прийняття рішення щодо припинення юридичної особи та про персональний склад комісії.
    2. Опублікувати повідомлення про припинення юридичної особи, про порядок та строк заявлення кредиторами вимог у друкованих засобах масової інформації та розмістити на офіційному веб-сайті Бахмутської міської ради.
    3. Після закінчення строку пред’явлення вимог кредиторами скласти передавальний акт та надати його на затвердження Бахмутській міській раді.
    4.  Забезпечити проведення інвентаризації та передачу документів юридичної особи з основної діяльності, тривалого (понад 10 років) та тимчасового зберігання, незавершені в діловодстві, та документів з кадрових питань (особового складу):
      1. Комунального підприємства «Флора» – до КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «БАХМУТСЬКИЙ КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ» (Войтенко) та надати відповідні акти приймання-передачі до архівного відділу Бахмутської міської ради.
      2. Державного комунального підприємства зеленого господарства - до архівного відділу Бахмутської міської ради.
    5.  Забезпечити дотримання вимог чинного законодавства щодо надання гарантій та захисту прав працівників при припиненні юридичної особи.
    6. Здійснити інші, передбачені законодавством заходи, пов’язані з припиненням юридичної особи.
  6. Директору КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «БАХМУТСЬКИЙ КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ» - Войтенку І.М. в установленому порядку забезпечити здійснення організаційних заходів щодо:
    1. внесення змін до організаційної структури та штатного розпису КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «БАХМУТСЬКИЙ КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ» з урахуванням облікової чисельності працівників Комунального підприємства «Флора» та їх затвердження;
    2. зарахування до облікової чисельності працівників  КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «БАХМУТСЬКИЙ КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ» працівників Комунального підприємства «Флора» із збереженням за ними умов трудових договорів, укладених раніше, та дотриманням їх трудових прав;
    3. проведення консультацій з профспілковим органом про оптимізацію структури підприємства та вивільнення працівників у зв`язку із скороченням штатної чисельності та отримання його згоди;
    4. внесення змін до Статуту КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «БАХМУТСЬКИЙ КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ» та надання їх в установленому порядку на затвердження Бахмутською міською радою.
  7. Організаційне виконання рішення покласти на Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Трофимова), Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), заступника міського голови Федорова Ф.К.
  8. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту і зв’язку (Северінов); з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                            О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 25.01.2017 №6/97-1764
Про припинення юридичної особи - Комунального підприємства «Флора» шляхом приєднання до КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «БАХМУТСЬКИЙ КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ»
33.02 KB