Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Рішення Бахмутської міської ради №6/99-1816 від 22.03.2017

Переглядів: 1285
сессия : 

Про створення та використання  місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків  надзвичайних ситуацій.

Внесено зміни на підставі:

Розглянувши доповідну від 22.02.2017 № 01-0880-06 в.о. начальника відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи  Бахмутської міської ради Семиряда К.С. про створення та використання місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, з метою удосконалення територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту, відповідно до  Кодексу цивільного захисту України від 02.10.2012 №5403-VI із внесеними до нього змінами, на виконання Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30.09.2015 №775, Порядку створення і використання регіонального матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій», затвердженого розпорядженням голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника Донецької обласної військово-цивільної адміністрації від 30.08.2016 №745, згідно з планом роботи Бахмутської міської ради на I півріччя 2017 року, затвердженим рішенням Бахмутської міської ради від 28.12.2016 №6/96-1738, керуючись ст. ст. 26 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Порядок створення та використання  місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій (додається).
  2. Затвердити номенклатуру та обсяги місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території м. Бахмута (додається).
  3. Визначити місця розміщення та зберігання місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій:
    1. Комунальне підприємство «БАХМУТ-ВОДА» - паливно-мастильні матеріали, засоби забезпечення аварійно-рятувальних робіт.
    2. Комунальне підприємство «Бахмутська житлова управляюча компанія» - будівельні матеріали, засоби енергопостачання, речове майно, засоби захисту.
    3. Комунальний заклад охорони здоров’я «Бахмутська центральна районна лікарня» – лікарські засоби.
  4. Фінансовому управлінню Бахмутської міської ради (Ткаченко) забезпечити фінансування в межах бюджетних асигнувань, згідно планів створення та накопичення матеріального резерву.
  5. Організаційне  виконання рішення покласти на відділ з питань  цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Бахмутської  міської ради (Семиряд).
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Бахмутської міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Секретар Бахмутської міської ради                                    С.І. Кіщенко

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради №6/99-1816 від 22.03.2017
Про створення та використання місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.
30.29 KB