Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 83 гостя.

ExportUA

Рішення Бахмутської міської ради №6/99-1817 від 22.03.2017

Переглядів: 787
сессия : 

Про розгляд електронної петиції «Жителі м.Бахмута проти закриття міської лікарні №2 м.Бахмута»

Розглянувши  електронну петицію  від 15.03.2017 № П-13 «Жителі м.Бахмута проти закриття міської лікарні № 2 м.Бахмута», висновки  постійних  комісій Бахмутської міської ради: з питань соціального захисту населення і охорони здоров’я; з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів від 22.03.2017, відповідно до Порядку розгляду електронних петицій, адресованих Бахмутській міській раді, затвердженого рішенням Бахмутської міської ради від 27.04.2016 № 6/83-1464, керуючись      ст. 26 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами,  Бахмутська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Підтримати електронну петицію «Жителі м.Бахмута проти закриття міської лікарні № 2 м.Бахмута» в частині забезпечення гарантованого своєчасного доступу населення до послуг первинної медичної допомоги в амбулаторії №2 Комунального закладу охорони здоров’я «Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги Бахмутської міської ради».
  2. Управлінню охорони здоров’я Бахмутської міської ради (Миронова) продовжити широку роз’яснювальну роботу  щодо реорганізації мережі закладів охорони здоров’я у м.Бахмуті. 
  3. Організаційне  виконання рішення покласти на Управління охорони здоров’я Бахмутської міської ради (Миронова), заступника міського голови Точену В.В.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань соціального захисту населення і охорони здоров’я (Красножон), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Секретар міської ради                                                 С.І. КІЩЕНКО

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради №6/99-1817 від 22.03.2017
Про розгляд електронної петиції «Жителі м.Бахмута проти закриття міської лікарні №2 м.Бахмута»
20.27 KB