Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 81 гість.

Донецька обласна рада

Рішення Бахмутської міської ради №6/99-1822 від 22.03.2017

Переглядів: 1098
сессия : 

Про прийняття  (безоплатно) у комунальну власність територіальної  громади м. Бахмута майна шляхом укладення договору пожертви.

Заслухавши інформацію від 21.02.2017 №01-0826-06 начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. про прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Бахмута майна шляхом укладання договору пожертви, відповідно до Закону України від 05.07.2012 №5073-VI «Про благодійну діяльність та благодійні організації» із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування  в  Україні»  із внесеними  до  нього змінами,  Законом України від 03.03.98 № 147/98-ВР «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності» із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Прийняти пропозицію ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АРТДОН»  щодо прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади  м. Бахмута майна   згідно з переліком (додаток 1) шляхом укладення договору пожертви.
  2. Доручити міському голові Реві О.О. підписати в установленому законодавством  порядку договір пожертви та інші, пов’язані з ним документи.
  3. Визначити, що майно, яке приймається (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м.Бахмута шляхом укладення договору пожертви, визначене у додатку 1 до цього рішення, передається КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «БАХМУТСЬКИЙ КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ» (Войтенко) і КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «БАХМУТЕЛЕКТРОТРАНС» (Капарунін) та закріплюються за ними на  праві  господарського відання.
  4. Затвердити склад комісій із приймання - передачі (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м.Бахмута майна, визначеного у додатку 1 до цього рішення, шляхом укладення договору пожертви, та його подальшу безоплатну передачу:
    1. КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «БАХМУТСЬКИЙ КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ» згідно переліку (додаток 2).
    2. КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «БАХМУТЕЛЕКТРОТРАНС» згідно переліку (додаток 3).
  5. Доручити комісіям (Федоров) здійснити у місячний термін в установленому законодавством порядку прийняття (безоплатно) у комунальну власність  територіальної  громади м.Бахмута  майна, визначеного у додатку 1 до цього рішення, та його подальшу безоплатну передачу КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «БАХМУТСЬКИЙ КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ» та КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «БАХМУТЕЛЕКТРОТРАНС».
  6. КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «БАХМУТСЬКИЙ КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ» (Войтенко) та КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «БАХМУТЕЛЕКТРОТРАНС» (Капарунін) вжити заходи щодо розміщення та обладнання  майном визначеним  у додатку 1 до цього рішення зупинок міського  електро- та автомобільного транспорту  м.Бахмута  у відповідності з діючим законодавством.
  7. Організаційне  виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «БАХМУТСЬКИЙ КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ» (Войтенко), КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «БАХМУТЕЛЕКТРОТРАНС» (Капарунін),  заступника міського голови Федорова Ф.К.
  8. Контроль за виконанням  рішення  покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.                                      

Секретар Бахмутської міської ради                                         С.І. КІЩЕНКО

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради №6/99-1822 від 22.03.2017
Про прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Бахмута майна шляхом укладення договору пожертви.
29.51 KB