Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Решение сессии от 27.04.2011 №6/6-117

Переглядів: 3629
сессия : 

Про затвердження розміру річного концесійного платежу товариства з обмеженою відповідальністю «Артемівськводоканал»

Заслухавши інформацію начальника Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради Зінченко Н.Л. щодо розміру річного концесійного платежу, керуючись ст.ст. 26,60 Закону України від від 21.05.97 №280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні” із внесеними до нього змінами,  міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити розмір річного концесійного платежу товариства з обмеженою відповідальністью «Артемівськводоканал» за переданий у концесію об’єкт комунальної власності територіальної громади м. Артемівська - цілісний майновий комплекс комунального підприємства “БАХМУТ-ВОДА” у сумі 1167361,32 грн. (один мільйон сто шістдесят сім тисяч триста шістдесят одна гривня 32 копійки) (додається).   
  2. Доручити міському голові Реві О.О.  підписати додаткову угоду до  концесійного договору об’єкту права комунальної власності  територіальної громади м. Артемівська - цілісного майнового комплексу  комунального підприємства “БАХМУТ-ВОДА” з товариством з обмеженою відповідальністю “Артемівськводоканал”.
  3. Організаційне виконання рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

 Міський  голова                                                    О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення сессії від 27.04.2011 №6/6-117
Про затвердження розміру річного концесійного платежу товариства з обмеженою відповідальністю «Артемівськводоканал»
16.12 KB