Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 102 гостя.

Рішення виконкому Артемівської міської ради від 10.08.2011 №356

Переглядів: 1024

Про підсумки роботи щодо розгляду звернень громадян у виконкомі Артемівської міської ради за І півріччя  2011 року

Розглянувши довідку начальника загального відділу Артемівської міської ради Іонцевої О.М. «Про підсумки роботи щодо розгляду звернень громадян у виконкомі  Артемівської міської ради за І півріччя 2011 року»,  керуючись ст.ст. 38, 52  Закону України від  21.05.97 №280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні" із внесеними до нього змінами, Законом України від 02.10.96  № 393/96-ВР “Про звернення громадян ” із внесеними до нього змінами,  Указом Президента України  від 07.02.2008 № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування»,  виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Інформацію начальника загального відділу Артемівської міської ради Іонцевої О.М.  «Про підсумки роботи щодо розгляду звернень громадян у виконкомі Артемівської міської ради за І  півріччя 2011 року»  прийняти до відома.
  2. Запропонувати міському голові м.Часова Яру Опанасенко О.М. та  міському голові м.Соледару Товстокоренку Ю.В. проаналізувати  причини виникнення звернень громадян міст Часів Яр та Соледар  в органи вищого рівня протягом І півріччя 2011 року та вжити заходи щодо їх усунення.
  3. Керівникам відділів, управлінь Артемівської міської ради, підприємств  комунальної власності територіальної громади міста Артемівська:
    1. Проаналізувати стан роботи зі зверненнями громадян за І півріччя 2011 року у своїх підрозділах, вжити конкретних заходів щодо забезпечення реалізації і гарантування конституційних прав громадян на звернення та прийняти відповідні управлінські рішення.
    2. Посилити персональний  контроль за розглядом звернень громадян та відповідальність підлеглих працівників за якість їх розгляду  і своєчасну підготовку відповідей на них.
  4. Контроль за виконанням  рішення покласти на начальника загального відділу Артемівської  міської  ради  Іонцеву О.М.,  керуючого справами виконкому  Артемівської міської ради  Коліно М.Є.

 Міський голова                                                                  О.О.Рева