Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

Рішення Артемівської міської ради від 26.10.2011 №6/12-223

Переглядів: 1253
сессия : 

Про створення комунального підприємства «Центр медичної діагностики»

З метою забезпечення ефективного та надійного функціонування системи охорони здоров’я у м. Артемівську, відповідно до Закону України від 19.11.1992 №2801-XII «Основи законодавства України про охорону здоров’я» із внесеними до нього змінами, керуючись ст. 26 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні” із внесеними до нього змінами,  ст. ст. 24, 56-58, 62, 78, 135, 136, 139 Господарського кодексу України від 16.01.2003 №436-IV із внесеними до нього змінами,  ст. ст. 81, 83, 87-90 Цивільного кодексу України  від 16.01.2003 № 435-IV із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Створити комунальне підприємство «Центр медичної діагностики».
  2. Встановити, що комунальне підприємство «Центр медичної діагностики» є юридичною особою, має самостійний баланс, розрахунковий рахунок в установах банку, печатку встановленого зразка із своїм найменуванням, відокремлене майно та виступає позивачем та відповідачем у суді.
  3. Міському голові Реві О.О. призначити директора  комунального підприємства «Центр медичної діагностики» та укласти  з ним контракт у встановленому чинним законодавством порядку.
  4. Керівнику новоствореного комунального підприємства «Центр медичної діагностики»:
    1. Розробити проект Статуту комунального підприємства «Центр медичної діагностики» та надати його на розгляд Артемівської міської ради.
    2. Спільно з Управлінням муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко), фінансовим управлінням Артемівської міської ради (Ткаченко), Артемівською центральною районною лікарнею (Блєднов) внести на розгляд Артемівської міської ради пропозиції щодо статутного фонду підприємства та його юридичної адреси.
  5. Організаційне виконання рішення покласти на Артемівську центральну районну лікарню (Блєднов); Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко), заступників міського голови  Петриєнко Т.В., Гончарова С.В.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк), з питань соціального захисту населення і охорони здоров’я (Красножон), секретаря Артемівської міської ради  Кіщенко С.І.

 Секретар Артемівської міської ради                      С.І.Кіщенко