Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

ExportUA

Рішення Артемівської міської ради від 08.06.2012 №6/24-420

Переглядів: 1752
сессия : 

Про повернення об’єкту концесії, який переданий у концесію товариству з обмеженою відповідальністю «АРТЕМІВСЬКВОДОКАНАЛ», до Артемівської міської ради з подальшою безоплатною передачею на баланс комунальному підприємству «БАХМУТ-ВОДА»

Відповідно до рішення Господарського суду Донецької області від 02.04.2012 по справі № 5006/11/51пд/2012 за позовом Артемівської міської ради до товариства з обмеженою відповідальністю «АРТЕМІВСЬКВОДОКАНАЛ» про розірвання Концесійного договору та спонукання виконати певні дії, яке 28.05.2012 набуло законної сили, враховуючи умови  Концесійного договору об’єкта права комунальної власності територіальної громади міста Артемівська – цілісного майнового комплексу  комунального підприємства «БАХМУТ-ВОДА», укладеного 02.09.2010 (п.п. 9.2.2., 9.2.5. розділу 9.2., п.п. 20.8.1. розділу 20.8.), керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Законом України від 03.03.98 № 147/98-ВР «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», із внесеними до нього змінами, Законом України від 16.07.99 №997-XIV «Про концесії» із внесеними до нього змінами,  Положенням про порядок передачі об'єктів права державної власності, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.98 №1482, із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Повернути об’єкт концесії - цілісний майновий комплекс, що забезпечує комплексне надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення (далі – Об’єкт концесії), який переданий у концесію товариству з обмеженою відповідальністю «АРТЕМІВСЬКВОДОКАНАЛ», до Артемівської міської ради.
  2. Визначити балансоутримувачем Об’єкту концесії комунальне підприємство «БАХМУТ-ВОДА».
  3. Створити комісію з питання приймання-передачі Об’єкту концесії (далі - Комісія) у складі згідно з додатком.
  4. Комісії (Савченко):
    1. Визначити технічний стан Об’єкту концесії та здійснити згідно діючого законодавства приймання-передачу Об'єкту концесії від товариства з обмеженою відповідальністю «АРТЕМІВСЬКВОДОКАНАЛ», до Артемівської міської ради з подальшою безоплатною передачею на баланс комунальному підприємству «БАХМУТ-ВОДА».
    2. Скласти в установленому порядку акт приймання-передачі та надати його до Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко) в термін до 29.06.2012 року.
  5. Комунальному підприємству «БАХМУТ-ВОДА» здійснити в установленому законодавством порядку комплекс заходів, необхідних для надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення.
  6. Надати дозвіл комунальному підприємству «БАХМУТ-ВОДА» на взяття грошового займу для поповнення обігових коштів з метою здійснення заходів, які передбачені пунктом 5 цього рішення, у сумі не більше                     5 000 000 грн. 00 коп. під заставу майна комунальної власності територіальної громади м. Артемівська (адміністративна будівля, розташована по вул. Корсунського, 1 у м. Артемівську), для чого надати директору комунального підприємства «БАХМУТ-ВОДА» право підпису відповідних договорів.    
  7. Організаційне виконання рішення покласти на відділ розвитку міського господарства Артемівської міської ради (Жеребятьєва), Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко), комунальне підприємство «БАХМУТ-ВОДА», заступника міського голови Гончарова С.В.
  8. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк), з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту і зв’язку (Северінов),  секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

 Міський голова                                           О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення від 08.06.2012 №6/24-420
Про повернення об’єкту концесії, який переданий у концесію товариству з обмеженою відповідальністю «АРТЕМІВСЬКВОДОКАНАЛ»...
17.68 KB