Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Рішення Артемівської міської ради від 27.06.2012 №6/25-431

Переглядів: 2039
сессия : 

Про затвердження Тимчасового порядку посвідчення довіреності на отримання громадянами в установах ПАТ "Державний Ощадний банк України" Національної картки, ПІН-конверта до неї та компенсаційних коштів з поточного рахунку на території м. Артемівська

Втратило чинність:

З метою створення у м. Артемівську сприятливих умов для реалізації соціальних ініціатив Президента України в частині організації виплати громадянам України компенсації втрат від знецінення грошових заощаджень, впорядкування процедури посвідчення довіреностей на отримання громадянами в установах ПАТ "Державний Ощадний банк України" Національної картки, ПІН-конверта до неї та компенсаційних коштів з поточного рахунку,  відповідно до Закону України від 21.11.96 № 537/96-ВР "Про державні гарантії відновлення заощаджень громадян України" із внесеними до нього змінами, ст.15 Закону України від 11.07.2001 № 2625-III "Про органи самоорганізації населення", Постанови Кабінету Міністрів України від 23.04.2012 №346 "Про виплату в 2012 році громадянам України компенсації втрат від знецінення грошових заощаджень, вкладених до 2 січня 1992 р. в установи Ощадного банку СРСР, що діяли на території України, та в облігації Державної цільової безпроцентної позики 1990 року, державні казначейські зобов'язання СРСР і сертифікати Ощадного банку СРСР, придбані на території Української РСР", розділу 4 "Статуту  територіальної громади міста Артемівська (нова редакція)", затвердженого рішенням Артемівської міської ради від  26.03.2008 № 5/28 -581, керуючись ст.ст. 14, 26 Закону України від 21.05.97 № 280/ 97 – ВР « Про місцеве самоврядування в Україні » із внесеними до нього змінами, ст. ст. 244, 245 Цивільного кодексу України від 16.01.2003 № 435-ІV із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Тимчасовий порядок посвідчення довіреності на отримання громадянами в установах ПАТ "Державний Ощадний банк України" Національної картки, ПІН-конверта до неї та компенсаційних коштів з поточного рахунку на території м. Артемівська (додається).
  2. Делегувати головам квартальних комітетів, які в установленому порядку легалізували свою діяльність на території м. Артемівська, повноваження  щодо посвідчення довіреності на отримання громадянами  в установах ПАТ "Державний Ощадний банк України" Національної картки, ПІН-конверта до неї та компенсаційних коштів з поточного рахунку на території м. Артемівська.
  3. Уповноважити секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І., засвідчувати своїм підписом посвідчення головами квартальних комітетів довіреностей мешканців приватного сектору м. Артемівська на отримання Національної картки, ПІН-конверта до неї та компенсаційних коштів з поточного рахунку.
  4. Доручити організаційному відділу Артемівської міської ради (Чернікова) довести дане рішення до голів квартальних комітетів, створених на території м. Артемівська.
  5. Організаційне виконання рішення покласти на організаційний відділ Артемівської міської ради (Чернікова).
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Артемівської міської ради з питань депутатської діяльності, законності і правопорядку (Захаренко), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                  О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення від 27.06.2012 № 6/25-431
Про затвердження Тимчасового порядку посвідчення довіреності на отримання громадянами Національної картки, ПІН-конверта до неї та компенсаційних коштів ...
17.48 KB