Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

Презедент України

Рішення Артемівської міської ради від 25.07.2012 №6/26-459

Переглядів: 1556
сессия : 

Про створення  комунального підприємства «Артемівський Центр медичної діагностики»

Заслухавши інформацію начальника відділу охорони здоров’я Артемівської міської ради Котової О.М «Про створення  комунального підприємства «Артемівський Центр медичної діагностики», відповідно до Закону України від 19.11.1992 №2801-XII «Основи законодавства України про охорону здоров’я» із внесеними до нього змінами, Цивільного Кодексу України від 16.01.2003 №435-IV із внесеними до нього змінами, Господарського  кодексу України від 16.01.2003 №436-IV із внесеними до нього змінами, Закону України від 15.03.2003 №755- IV «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців»   із  внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97 № 280/97- ВР  «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Створити комунальне підприємство «Артемівський Центр медичної діагностики».
  2. Встановити, що комунальне підприємство «Артемівський Центр медичної діагностики» є юридичною особою, має самостійний баланс, розрахунковий рахунок в установах банку, печатку встановленого зразка із своїм найменуванням, відокремлене майно та виступає позивачем та відповідачем у суді.
  3. Визначити, що статутний капітал комунального підприємства «Артемівський Центр медичної діагностики» сформований  з грошових коштів у розмірі 50000 (п’ятдесят тисяч) грн.
  4. Фінансовому управлінню Артемівської міської ради (Ткаченко), відділу охорони здоров’я Артемівської міської ради (Котова) внести пропозиції щодо джерел формування статутного капіталу комунального підприємства «Артемівський Центр медичної діагностики».
  5. Затвердити Статут комунального підприємства «Артемівський Центр медичної діагностики» (додається).
  6. Міському голові Реві О.О. призначити керівника комунального підприємства «Артемівський Центр медичної діагностики» та укласти з ним контракт у встановленому чинним законодавством порядку.
  7. Керівнику новоствореного комунального підприємства «Артемівський Центр медичної діагностики» забезпечити державну реєстрацію комунального підприємства та Статуту у встановленому законодавством порядку.
  8. Визнати таким, що втратило чинність рішення Артемівської міської ради від 26.10.2011 № 6/12-233 «Про створення комунального підприємства «Центр медичної діагностики».
  9. Організаційне виконання рішення покласти на відділ охорони здоров’я Артемівської міської ради (Котова), фінансове управління Артемівської  міської ради (Ткаченко), заступників міського голови Петриєнко Т.В., Гончарова С. В., першого заступника міського голови Савченко Т.М.
  10. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань соціального захисту населення і охорони здоров’я (Красножон), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря  Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                             О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення від 25.07.2012 №6/26-459
Про створення комунального підприємства «Артемівський Центр медичної діагностики»
27.17 KB