Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 49 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Решение сессии от 29.12.2010 №6/2-22

Переглядів: 1594
сессия : 

Про надання згоди на виконання повноважень з надання соціальних послуг населенню м. Часового Яра та приписному населенню Артемівського району

З метою забезпечення надання в 2011 році соціальних послуг у галузі охорони здоров’я населенню м.Часового Яра та приписному населенню Артемівського району, ст.ст.89,93 Бюджетного кодексу України від 08.07.2010 № 2456-VI із внесеними до нього змінами, керуючись ст.26 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, міська рада

Вирішила:

  1. Надати згоду на надання Часовоярською міською лікарнею № 3 соціальних послуг з медичної допомоги населенню м.Часового Яра, та приписному населенню Артемівського району.
  2. Делегувати Часовоярській міській раді власні повноваження Артемівської міської ради по наданню соціальних послуг з медичної допомоги населенню м.Часового Яра, та приписному населенню Артемівського району Часовоярською міською лікарнею № 3 в 2011 році.
  3. Передати право Часовоярській міській раді на здійснення видатків на виконання власних повноважень Артемівської міської ради Часовоярською міською лікарнею № 3 з надання медичної допомоги населенню м.Часового Яра, та приписному населенню Артемівського району з відповідними коштами в сумі 6892,1 тис.грн., у вигляді переданих Артемівською міською радою міжбюджетних трансфертів з міського бюджету м Артемівська до  міського бюджету м.Часового Яра на 2011 рік.
  4. Затвердити укладену Угоду «Про передачу видатків на виконання повноважень по наданню соціальних послуг з медичної допомоги населенню м.Часового Яра та приписному населенню Артемівського району з міського бюджету м.Артемівська до міського бюджету м.Часового Яра на 2011 рік» між Артемівською міською радою, в особі міського голови Реви О.О. та Часовоярською міською радою, в особі міського голови Опанасенко О.М.
  5. Визначити, що дане рішення діє по 31.12.2011 року.
  6. Координаційне виконання рішення покласти на постійні комісії  Артемівської міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань соціального захисту населення і охорони здоров’я (Красножон), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

 Міський голова                                            О.О.РЕВА