Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Донецька обласна рада

Привітання від учнів школи №7 зі святом воїнів-захисників України

Переглядів: 2858
15.10.2015 - 08:03

Напередодні Дня Захисника України, в межах Всеукраїнської акції «Покрова Героїв», згідно плану роботи відділу освіти Артемівської міської ради, 13 жовтня учні 6 та 7-Б класів разом із класними керівниками Наталею Авраменко та Наталею Косяк відвідали гуртожиток, де мешкають військові, захисники миру в нашому місті, та привітали їх зі святом.

Діти із задоволенням приготували привітання, вітальні листівки, виготовлені власноруч оберіги, та подарували їх військовим.

Учні також відвідали шкільну бібліотеку, де прослухали цікаву інформацію про історію українського війська та переглянули підбірку матеріалу, присвячену цій темі.

Ми всі пам`ятаємо та будемо шанувати своїх захисників.

Напередодні Дня Захисника України, в межах Всеукраїнської акції «Покрова Героїв», 13 жовтня учні 6 та 7-Б класів відвідали гуртожиток, де мешкають військові, захисники миру в нашому місті, та привітали їх зі святом. Напередодні Дня Захисника України, в межах Всеукраїнської акції «Покрова Героїв», 13 жовтня учні 6 та 7-Б класів відвідали гуртожиток, де мешкають військові, захисники миру в нашому місті, та привітали їх зі святом. Напередодні Дня Захисника України, в межах Всеукраїнської акції «Покрова Героїв», 13 жовтня учні 6 та 7-Б класів відвідали гуртожиток, де мешкають військові, захисники миру в нашому місті, та привітали їх зі святом. Напередодні Дня Захисника України, в межах Всеукраїнської акції «Покрова Героїв», 13 жовтня учні 6 та 7-Б класів відвідали гуртожиток, де мешкають військові, захисники миру в нашому місті, та привітали їх зі святом.

Останні статті на сайті