Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

В м. Артемівську відбулись Дванадцяті міські читання з Гуманної педагогіки

Переглядів: 3260
26.10.2015 - 13:16

Учасників Читань привітала директор Артемівського НВК № 11 Лариса Хмельницька та побажала всім плідної праці з самовдосконалення задля гуманізації навчального процесу в школі.

Учасники Читань працювали над осмисленням понять «ПАМ’ЯТЬ» і «ВИХОВАННЯ» в контексті духовного гуманізму. Було обговорено наступне коло питань:

  1. Пам'ять Духа і земне життя людини.
  2. Самовдосконалення – основа морального клімату пам’яті.
  3. Жити і діяти з почуттям відповідальності за свої думки і слова.
  4. Світло з майбутнього і горизонти наук у змісті освіти.
  5. Пам’ять, що здатна надихати. (Присвячується пам’яті Валерії Ніорадзе, Кіри Молчанової та інших діячів руху гуманної педагогіки).
  6. Сім’я як відображення вічності.
  7. Культурна традиція народу – основа морального клімату пам’яті.

Цікаві доповіді представлено учителем біології НВК №11 Вікторією Бак «Використання методології духовного гуманізму в поясненні теми Педагогічних Читань», учителем російської мови та літератури Часовоярської школи №15 Оленою Алексєєвою «Виховування відповідальності за свої думки та слова», учителем фізики НВК №11 Ларисою Таранченко «Горизонти сучасної науки та її вплив на виховання свідомості учнів», учителем Артемівської школи №10 Євгенією Буднік «Гуманний навчальний заклад очима дітей», учителями початкових класів Артемівської школи №24 Любов’ю Горбачовою «Шляхи самовдосконалення особистості молодших школярів на уроках розвитку мовлення» та Наталею Коваленко «Патріотизм – важлива складова духовності, яка впливає на моральний клімат пам’яті», учителем російської мови Вірою Жевновак «Культура та пам’ять нашого серця».

Закінчились Читання в атмосфері співдружності та довіри, яка буде сприяти подальшій праці учителів із збагачення теорії та творчої практики Гуманної педагогіки.

В м. Артемівську відбулись Дванадцяті міські читання з Гуманної педагогіки. Учасники Читань працювали над осмисленням понять «ПАМ’ЯТЬ» і «ВИХОВАННЯ» в контексті духовного гуманізму.В м. Артемівську відбулись Дванадцяті міські читання з Гуманної педагогіки. Учасники Читань працювали над осмисленням понять «ПАМ’ЯТЬ» і «ВИХОВАННЯ» в контексті духовного гуманізму.В м. Артемівську відбулись Дванадцяті міські читання з Гуманної педагогіки. Учасники Читань працювали над осмисленням понять «ПАМ’ЯТЬ» і «ВИХОВАННЯ» в контексті духовного гуманізму.В м. Артемівську відбулись Дванадцяті міські читання з Гуманної педагогіки. Учасники Читань працювали над осмисленням понять «ПАМ’ЯТЬ» і «ВИХОВАННЯ» в контексті духовного гуманізму.В м. Артемівську відбулись Дванадцяті міські читання з Гуманної педагогіки. Учасники Читань працювали над осмисленням понять «ПАМ’ЯТЬ» і «ВИХОВАННЯ» в контексті духовного гуманізму.