Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 62 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Вишкіл керівників міських громадських дитячих об’єднань

Переглядів: 2841
05.11.2015 - 12:52

Представники м. Артемівська - заступник директора з виховної роботи Олена Подопригора та педагог-організатор Ірина Махник Артемівського НВК №11, вчитель історій ЗОШ №1, осавул українського козацтва, керівник міської організації «Школа джур» Станіслав Єрмолаєнко, студенти Горлівського інституту іноземних мов - взяли участь у семінарі «Роль молодіжних організацій у становленні та розвитку громадянського суспільства та національно-патріотичного виховання (з досвіду роботи Національної скаутської організації України - Пласт)», який відбувся у м. Слов’янську.

Захід був спрямований на чітке усвідомлення ролі і можливості праці дорослої особи в Пласті, інформування педагогів про діяльність в організації, піднесення самовиховної активності дорослих пластунів, а відтак розвитку всього Пласту в цілому. Програма семінару була розрахована на педагогів та волонтерів з громади небайдужих до виховання дітей та молоді.

Пластуни зі Львова, Стрія, Тернополя, Сєверодонецька, Києва виступили з лекціями-гутірками, які охопили велике коло питань з теми діяльності, структури, виховання в Пласті. Марина Шелудешева, комендант вишколу, розповіла про пластунів, які були добровольцями ВСУ та загинули під час АТО.

Учасники семінару розширили знання про роль Пласту та скаутського руху у становленні та розвитку громадянського суспільства та змогли поділитися власним досвідом роботи молодіжних організацій щодо національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

 

У м. Слов’янську відбувся семінар «Роль молодіжних організацій у становленні та розвитку громадянського суспільства та національно-патріотичного виховання (з досвіду роботи Національної скаутської організації України - Пласт)»