Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 135 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Уроки з підприємницьким підґрунтям на базі м. Артемівська

Переглядів: 2970
17.11.2015 - 07:46

На базі Артемівського НВК №11 у рамках проекту «Шкільна Академія Підприємництва-3» відбувся семінар-тренінг для вчителів трудового навчання і технологій, організований Донецьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти у співпраці з міським методичним кабінетом відділу освіти Артемівської міської ради, в якому взяли участь педагоги м. Артемівська, Соледара, Часів Яру і Артемівського району.

Мета семінару – підготовка вчителів трудового навчання і технологій у процесі реалізації інтегрованих уроків із «підприємницьким тлом».

Методист відділу технологій Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Світлана Панченко ознайомила присутніх із польсько-українським проектом «Шкільна Академія Підприємництва», акцентувала увагу на необхідності формування в сучасних умовах підприємницької компетентності, презентувала навчальний посібник «Уроки з підприємницьким тлом».

Креативність, інноваційність, здатність ризикувати, а також планувати заходи, які допоможуть досягти окреслених цілей, - це вміння, на які є найбільший запит роботодавців і які життєво необхідні для розвитку сучасної економіки. Від 2005 року Осередок розвитку освіти у співпраці з Львівським обласним інститутом післядипломної освіти реалізує в рамках програми «Польська допомога» проекти, ідея яких – підтримати зміни в системі освіти України, що сприятимуть інтенсифікації демократичних процесів в українських школах. Проект «Уроки з підприємницьким тлом» - це крок уперед до змін.

Семінар відбувся в активній формі. Учасники працювали в групах, виконували інтерактивні вправи, проводили симуляційні ігри. Також були обговорені шляхи застосування ефектів проекту.

На базі Артемівського НВК №11 у рамках проекту «Шкільна Академія Підприємництва-3» відбувся семінар-тренінг для вчителів трудового навчання і технологійНа базі Артемівського НВК №11 у рамках проекту «Шкільна Академія Підприємництва-3» відбувся семінар-тренінг для вчителів трудового навчання і технологійНа базі Артемівського НВК №11 у рамках проекту «Шкільна Академія Підприємництва-3» відбувся семінар-тренінг для вчителів трудового навчання і технологійНа базі Артемівського НВК №11 у рамках проекту «Шкільна Академія Підприємництва-3» відбувся семінар-тренінг для вчителів трудового навчання і технологій

Останні статті на сайті