Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 82 гостя.

Верховна рада України

Твоє здоров’я в твоїх руках

Переглядів: 3409
02.12.2015 - 06:53

01 грудня у  Всесві́тній день боротьби́ зі СНІДом для старшокласників  ЗОШ №12 м.Артемівська спеціалістами Артемівського міського центру зайнятості разом з педколективом школи та представниками Міського центру соціальних служб для дітей сім’ї та молоді Артемівської міської ради  було проведено інтерактивний захід з профілактики ВІЛ/СНІДу «Твоє здоров’я - в твоїх руках».

«Гроші втратив – нічого не втратив,
а здоров’я загубив – все втратив».

Здоров’я — це найвище благо, дароване людині природою. Без нього життя не може бути повноцінним  і щасливим. Здоровим потрібно бути з раннього дитинства, добре здоров’я дається Богом та батьками, але зберігати його мусить кожен сам. Не можна розраховувати на те, що можна залишитися здоровим, зовсім не докладаючи до цього ніяких зусиль. Тільки здорова, всебічно розвинена, освічена людина здатна бути справжнім творцем власної долі і долі своєї країни. Чималий вклад в інформаційну роботу з попередження негативних явищ в молодіжному середовищі вносить державна служба зайнятості.

Захід з профілактики ВІЛ/СНІДу «Твоє здоров’я - в твоїх руках» відкрила заступник директора з навчально-виховної роботи Бродецька І.В.: «Проблема здоров’я людина — одна з головних проблем, вирішення якої зумовлює факт подальшого розвитку нашої держави. Тому слід приділяти увагу усвідомленню молоддю цінностей здоров’я, розуміння визначної ролі здорового способу життя та формування індивідуальної поведінки на цих засадах».

Інтерактивна квест-гра «Шляхи розповсюдження ВІЛ/СНІДу та групи ризику захворювання» допомогла учасникам заходу жваво обговорити важливі та суперечливі питання щодо ризиків інфікування ВІЛ та збільшити рівень знань, уявлень та розуміння щодо проблем пов’язаних з ВІЛ/СНІДом, ризикованою стосовно ВІЛ- інфікування поведінкою.

Діти переглянули відео-фільм «Мрія» про хибність «легкого» задоволення від наркотиків, та високу ціну розплати- життя .

Потрібно відмітити чималу роботу педколективу та учнів ЗОШ №12 з підготовки цього інтерактивного заходу. Велику зацікавленість в залі викликали власні відеороліки на підтримку здорового сособу життя , які підготували самі старшокласники.  Наприкінці учні показали перфоманс, в якому відобразили своє бачення здорового способу життя, яке співзвучне з назвою заходу «Твоє здоров’я -в твоїх руках». Результатом цієї зустрічі стало прийняте рішення про створення на базі ЗОШ №12 м.Артемівська клубу «Молодь обирає життя без наркотиків»

01 грудня у  Всесві́тній день боротьби́ зі СНІДом для старшокласників  ЗОШ №12 м.Артемівська спеціалістами Артемівського міського центру зайнятості було проведено інтерактивний захід з профілактики ВІЛ/СНІДу «Твоє здоров’я - в твоїх руках».