Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 157 гостей.

Урядовий портал

Податкову звітність дійсно спрощено.

Переглядів: 10391
11.05.2011 - 10:51

Ознаку доходу «133» в формі №1ДФ заповнювати не потрібно, - Віталій Захарченко відповів на найпопулярніші питання платників.

«Нововведення у податковій звітності, що складали перешкоди приватним підприємцям, скасовані” - заявив Голова ДПС Віталій Захарченко під час робочої поїздки на Черкащину офіційно.

За його словами, скасовано необхідність подання податковими агентами щомісячної податкової декларації з податку на доходи фізичних осіб. Також не потрібно подавати податковий розрахунок (ф.№1ДФ) у разі відсутності нарахування сум доходів платникам податків протягом звітного періоду.

Спрощення звітності відбулося за ініціативи Державної податкової служби. Нагадаємо, Верховною Радою України ухвалено Закон України від 07.04.2011 №3221-VI „Про внесення змін до Податкового кодексу України”, підписаний Президентом України.

Керівник ДПС також відповів на одне з найрозповсюдженіших запитань платників: чи потрібно в формі № 1ДФ за ознакою доходу «133» вказувати суму єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, що вносяться за рахунок його роботодавця?

«До набрання чинності закону про запровадження перерахування частини страхових внесків до Накопичувального фонду заповнювати ознаку доходу „133” у податковому розрахунку ф. №1 ДФ не потрібно», - роз’яснив В. Захарченко.

По матеріалам Веб-сайта  ДПА України

Останні статті на сайті