Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 80 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Податківцями Донецької області викрито схему нелегального постачання товарів на суму більш ніж 12 млн. грн.

Переглядів: 3138
14.12.2015 - 09:25

Співробітники оперативного управління ДФС у Донецькій області спільно із співробітниками Донецькою митницею ДФС в рамках проведення операції «Рубіж – 2015» викрили схему нелегального постачання продуктів харчування в «ДНР» на суму більш ніж 12 млн. грн.

Так, посадові особи підприємства, яке є платником податків у Донецькій області, в період 2015 року здійснювали нелегальний ввіз продуктів харчування з Російської Федерації на тимчасово не підконтрольну територію Донецької області, але не відображали імпортні операції в податковій звітності. 

Продукти харчування ввозились без належного митного оформлення та відповідної сплати податків та обов’язкових платежів, в результаті чого бюджет України недоотримав більш ніж 3,6 млн. грн. Разом з цім посадові особи підприємства при ввозі продуктів харчування на тимчасово не підконтрольну територію здійснювали платежі до бюджету так званої «ДНР». Гроші, які надходили таким чином до керівництва «ДНР» в подальшому використовувались для здійснення терористичної діяльності.

За вказаними фактами розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 212 КК України  (умисне ухилення від сплати податків) та ч. 2 ст. 258-5 КК України (фінансування тероризму).

Досудове слідство триває.