Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 117 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Підведені підсумки роботи за 2015 рік та сплановано роботу навчальних закладів Артемівської міської ради на 2016 рік

Переглядів: 2425
01.02.2016 - 09:15

Відповідно до плану роботи відділу освіти відбулось чергове засідання колегії відділу освіти.

Відкрила колегію начальник відділу освіти Рубцова Марина, яка інформувала директорів навчальних закладів про стан виконання в 2015 році Програми розвитку освіти на території Артемівської міської ради на період 2012-2016 роки, затвердженої рішенням Артемівської міської ради від 27.06.2012 №6/25-423. В цілому Програму розвитку в 2015 році виконано, визначені основні завдання Програми на 2016 рік.

На порядок денний винесено питання про виконання Програми соціально-економічного розвитку в 2015 році та завдання на 2016 рік. З означеного питання перед керівниками виступила заступник начальника Алла Таранник. Наголошено на необхідності реалізовувати заходи з енергозбереження задля економії видатків на комунальні послуги, посилити роботу закладів освіти, спрямовану на економію бюджетних коштів, продовжити діяльність по залученню додаткових джерел фінансування на утримання закладів.

Заступник начальника Оксана Карпець ознайомила присутніх з проектом Порядку проведення державної атестації загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів відділом освіти Артемівської міської ради. Рішенням колегії затверджено Порядок та додатки до нього. Крім того, презентовано План роботи відділу освіти на 2016 рік, визначено пріоритетні напрямки діяльності відділу освіти та навчальних закладів у поточному році та затверджено плани роботи відділу освіти, ММК, ЦППСР.

На виконання Указу Президента України 2016 рік оголошено Роком англійської мови. Про міський план заходів з реалізації Указу Президента доповіла завідувач міського методичного кабінету Ніла Лисюк.

Керівникам закладів освіти представили члена піклувальної ради, яку створили при благодійному фонді «ДАР», директора ЗОШ №5 Вікторію Просяник. До учасників колегії вона довела пропозиції щодо участі фонду «ДАР» в урочистих та святкових заходах закладів освіти Артемівської міської ради, а саме: у привітанні закладів-ювілярів, випускників-медалістів, педагогів – переможців конкурсів педмайстерності. Тобто з цього року буде започатковано традицію щодо нагородження педагогів-переможців та призерів конкурсів педмайстерності «Золоте серце вчителя». Піклувальна рада вирішила підтримати ініціативу відділу освіти у проведенні заходів у рамках Року англійської мови в Артемівську-Бахмуті, Дні захисту дітей, тощо. Освітяни вдячні засновнику фонду «ДАР» Дмитру Реві за підтримку галузі освіти.

За підсумками роботи колегії прийняті відповідні рішення з кожного питання, які взяті на контроль для забезпечення їх виконання.

Підведені підсумки роботи за 2015 рік та сплановано роботу навчальних закладів Артемівської міської ради на 2016 рікПідведені підсумки роботи за 2015 рік та сплановано роботу навчальних закладів Артемівської міської ради на 2016 рікПідведені підсумки роботи за 2015 рік та сплановано роботу навчальних закладів Артемівської міської ради на 2016 рікПідведені підсумки роботи за 2015 рік та сплановано роботу навчальних закладів Артемівської міської ради на 2016 рік