Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 72 гостя.

Презедент України

Двері для шукачів роботи відкриває магазин «САМСТРОЙ»

Переглядів: 3177
12.02.2016 - 12:00

 Двом безробітним громадянам запропоновано пройти стажування на робочому місці продавця будівельних товарів в магазині-складі «САМСТРОЙ» по закінченні Дня відкритих дверей, який  пройшов 11 лютого 2016 року у фізичної особи – підприємця Олександра Чернухи. Всього в заході взяли участь 16 зареєстрованих безробітних, серед них 1 - учасник АТО, 1- особа після відбуття покарання, 1 – інвалід.

Директор Артемівського міського центру зайнятості Ірина Лещенко, відкриваючи захід, розповіла про сьогоднішню ситуацію на ринку праці  на території Артемівської міської ради, про професії та спеціальності, які користуються сьогодні найбільшим попитом у роботодавців, навела приклади  успішного партнерства з роботодавцями, які, користуючись послугами служби зайнятості, створюють нові робочі місця та працевлаштовують на них безробітних громадян. Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал  продовжив тему докладною інформацією  про додаткові стимули, які пропонує роботодавцям чинне законодавство про зайнятість,  щодо створення    нових робочих місць та працевлаштування на них зареєстрованих безробітних, в тому числі тих, які  не можуть на рівних умовах конкурувати на сучасному ринку праці.  

Олександр Чернуха, господар магазину-складу будівельних товарів «САМСТРОЙ», провів екскурсію складом, розповів про особливості роботи продавця будівельних товарів, про систему оплати праці та   стимулювання найманих працівників, поспілкувався  з кожним шукачем роботи, та, в результаті, відібрав найбільш підходящих кандидатів для роботи в магазині, яким і запропонував стажування.

Останні статті на сайті