Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Донецька обласна державна адміністрація

В мікрорайонах Бахмута триває обговорення Соціального проекту

Переглядів: 4051
20.02.2016 - 11:25

Друга зустріч відбулася 18 лютого 2016 року з жителями мікрорайону «Західний».

Вислухавши доповідь представників влади про те, що було зроблено в рамках Соціального проекту в 2015 році і планах на 2016 рік, жителі мікрорайону «Західний» звернулися до міського голови з проханням звернути увагу на благоустрій території навколо школи № 18 та дитячих садків № 54, № 5 , міні-котелень, ремонт внутрішньо дворових доріг і тротуарів.

Також жителі громади виступили за створення проекту «Чисте місто», яким буде передбачено прибирання сміття на несанкціонованих звалищах, установка урн і благоустрій спеціалізованих майданчиків навколо сміттєвих контейнерів. Міський голова Олексій Рева відповів, що цей проект стане реальним тільки завдяки самим мешканцям.

«З 22 березня по 22 квітня в місті буде проходити місячник екології та захисту оточуючого середовища, і кожен з нас матиме змогу долучитися до покращення території  навколо свого дому.

Ми будемо намагатися залучити все населення міста, від малого до великого, щоб привести місто в порядок: прибрати сміття, упорядкувати газони, пофарбувати лавочки, посадити дерева, кущі. Якщо ми самі це не зробимо, то ніхто інший до нас не приїде це робити», - сказав Олексій Рева.

Крім цього Олексій Рева розповів про 184 комплексних проекти, які планують реалізувати в об'єднаній територіальній громаді та місті Бахмут протягом наступних років. У ці проекти увійдуть ремонтні роботи на водоводах, дорогах, тротуарах, термомодернізація 15 житлових будинків, дитячих садків, шкіл, в тому числі і в мікрорайоні «Західний».

Також міський голова зауважив, що з липня 2016 року з бюджету Законом не передбачено виділення коштів на ремонт багатоквартирних будинків,така допомога передбачена тільки будинкам в яких створені об'єднання співвласників багатоквартирних будинків, тому жителям району та усього міста варто створювати ОСББ та брати участь в Міжнародних, державних, обласних та міських проектах орієнтованих на розвиток громади.

Третя зустріч Олексія Реви відбулась 19 лютого 2016 року у Міському Народному домі.

Мешканці мікрорайону Артемівського заводу кольорових металів висловили свої пропозиції щодо благоустрою території навколо Народного дому, встановленню світлофору та лежачого поліцейського у районі школи № 24, освітленню вулиць Перемоги та Оборони, прокладання водовідвідного колектору по вулицям приватного сектору, інші особисті побажання. Міський голова дав вказівку запланувати його виїзд разом з відповідними службами на ті об'єкти, які потребують термінової уваги.

Наступна та заключна зустріч з обговорення Соціального проекту відбудеться 26 лютого у ЗОШ №2.

В мікрорайонах Бахмута триває обговорення Соціального проектуВ мікрорайонах Бахмута триває обговорення Соціального проектуВ мікрорайонах Бахмута триває обговорення Соціального проектуВ мікрорайонах Бахмута триває обговорення Соціального проектуВ мікрорайонах Бахмута триває обговорення Соціального проекту

Останні статті на сайті