Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Відбулося відкриття читального залу дитячої бібліотеки

Переглядів: 1821
30.03.2016 - 13:34

30 березня 2016 року в міській бібліотеці для дітей, у рамках Всеукраїнського тижня дитячої книги, відбулося урочисте відкриття відремонтованого читального залу.  

На захід були запрошені представники Бахмутської міської ради, спонсори, читачі бібліотеки та діти.

Метою заходу була популяризація книги та читання, виховання підростаючого покоління засобами книги, залучення нових читачів та презентація відремонтованого читального залу.

Заступник міського голови Тетяна Куліш привітала присутніх з відкриттям відновленого читального залу та відзначила: «Виховання підростаючого покоління є пріоритетами як освітньої, так і культурної сфери міста. Функцією бібліотеки ж є об'єднання цих сфер в одне ціле для розвитку всіх дітей нашої громади».

Маленькі читачі - відвідувачі бібліотеки, порадували присутніх піснями, віршами та танцями, та отримали солодкі подарунки від міського голови Олексія Реви.

Наприкінці заходу працівники міського дитячого центру технічної творчості та народного дому влаштували для малечі майстер класи.

30 березня 2016 року в міській бібліотеці для дітей, у рамках Всеукраїнського тижня дитячої книги, відбулося урочисте відкриття відремонтованого читального залу.  30 березня 2016 року в міській бібліотеці для дітей, у рамках Всеукраїнського тижня дитячої книги, відбулося урочисте відкриття відремонтованого читального залу.  30 березня 2016 року в міській бібліотеці для дітей, у рамках Всеукраїнського тижня дитячої книги, відбулося урочисте відкриття відремонтованого читального залу.  30 березня 2016 року в міській бібліотеці для дітей, у рамках Всеукраїнського тижня дитячої книги, відбулося урочисте відкриття відремонтованого читального залу.  30 березня 2016 року в міській бібліотеці для дітей, у рамках Всеукраїнського тижня дитячої книги, відбулося урочисте відкриття відремонтованого читального залу.  30 березня 2016 року в міській бібліотеці для дітей, у рамках Всеукраїнського тижня дитячої книги, відбулося урочисте відкриття відремонтованого читального залу.  30 березня 2016 року в міській бібліотеці для дітей, у рамках Всеукраїнського тижня дитячої книги, відбулося урочисте відкриття відремонтованого читального залу.  30 березня 2016 року в міській бібліотеці для дітей, у рамках Всеукраїнського тижня дитячої книги, відбулося урочисте відкриття відремонтованого читального залу.  30 березня 2016 року в міській бібліотеці для дітей, у рамках Всеукраїнського тижня дитячої книги, відбулося урочисте відкриття відремонтованого читального залу.  30 березня 2016 року в міській бібліотеці для дітей, у рамках Всеукраїнського тижня дитячої книги, відбулося урочисте відкриття відремонтованого читального залу.  30 березня 2016 року в міській бібліотеці для дітей, у рамках Всеукраїнського тижня дитячої книги, відбулося урочисте відкриття відремонтованого читального залу.  30 березня 2016 року в міській бібліотеці для дітей, у рамках Всеукраїнського тижня дитячої книги, відбулося урочисте відкриття відремонтованого читального залу.

Останні статті на сайті