Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 78 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Особливості взаємодії учасників навчально-виховного процесу обговорювались на нараді керівників дошкільних установ м. Бахмут

Переглядів: 1936
04.04.2016 - 13:37

Згідно з планом роботи відділу освіти у конференц-залі відділу освіти відбулась нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів. У роботі наради взяли участь головний спеціаліст з питань дошкільної освіти Тетяна Коломак, спеціаліст І категорії з питань дошкільної освіти Вікторія Рязанцева, методист міського методичного кабінету Ірина Нікітіна, головний бухгалтер централізованої бухгалтерії Ольга Віснянкіна, практичний психолог центру практичної психології та соціальної роботи Юлія Коршун та керівники дошкільних установ.

На початку заходу спеціалісти відділу освіти привітали переможців міського конкурсу на краще заняття з формування комунікативно-мовленнєвої компетенції дошкільників – педагогів дитячих установ №№18, 25, 31, 49, 54, 55, 58.

Головним питанням зустрічі було обговорення стану взаємодії педагогів та спеціалістів у корекційному та освітньо-виховному процесі з дітьми в групах компенсуючого типу, який охарактеризувала Вікторія Рязанцева, наголосивши на необхідності налагодження дієвої взаємодії вузьких фахівців дитячих садків та вчителів-логопедів шкільних логопунктів.

Про стан психологічного супроводу роботи з дітьми та родинами вимушених переселенців доповіла Юлія Коршун. Присутні отримали адресні рекомендації щодо покращення роботи з зазначеного питання з усіма учасниками навчально-виховного процесу.

У ході наради Тетяною Коломак були підведені підсумки оперативного контролю стану роботи завідувача з батьківською громадськістю, визначені основні завдання щодо вироблення системи партнерської діяльності педагогічного колективу та родини.

Завідувач дитячого садка №16 Юлія Чичайкіна звітувала про виконання плану заходів за результатами державної атестації дошкільного навчального закладу, яка проходила у 2015 році. Особлива увага акцентувалась на позитивні зміни та досягнення, що відбулись в установі завдяки спільним зусиллям працівників, батьків та вихованців.

Керівники закладів освіти були ознайомлені з результатами аналізу бізнес-планів на 2016 рік, листами, наказами Міністерства освіти і науки України, департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації, відділу освіти Артемівської міської ради.

З усіх обговорених питань були надані конкретні доручення щодо підвищення якості роботи.

У конференц-залі відділу освіти відбулась нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів.У конференц-залі відділу освіти відбулась нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів.У конференц-залі відділу освіти відбулась нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів.У конференц-залі відділу освіти відбулась нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів.У конференц-залі відділу освіти відбулась нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів.