Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 126 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Природа своєю різноманітністю змалечку привертає увагу дітей, збагачує їх, стає джерелом радісних відкриттів і переживань

Переглядів: 2597
11.04.2016 - 06:15

У рамках проведення міської екологічної акції «Чисте місто починається з кожного» у дошкільному навчальному закладі яслах-садку №39 «Кульбабка» 7 квітня була проведена екологічна розвага «Бережімо ліс» з дітьми старшої групи.

На початку розваги щоб попасти до чарівного лісу діти повинні були розгадати усі загадки тітоньки Ворони. І, нарешті діти завітали до лісу, де їх зустріла Білосніжка та гном, які не знали, що в лісі не можна розкидати сміття та рвати квіти. Протягом заходу малюки дізнались про кількість забруднених лісів, закріпили правила поведінки в природі. Гостем на розвазі був представник «УМВЕЛЬТ БАХМУТ» Наталя Кравченко, яка розповіла, як потрібно правильно збирати сміття. Діти грали у різні екологічні естафети.

В кінці свята відбулось справжнє дефіле мод з поліетиленових пакетів. А подарунки від «УМВЕЛЬТ БАХМУТ» були справжнім сюрпризом для дітей.

У рамках проведення міської екологічної акції «Чисте місто починається з кожного» у дошкільному навчальному закладі яслах-садку №39 «Кульбабка» 7 квітня була проведена екологічна розвага «Бережімо ліс» з дітьми старшої групи.У рамках проведення міської екологічної акції «Чисте місто починається з кожного» у дошкільному навчальному закладі яслах-садку №39 «Кульбабка» 7 квітня була проведена екологічна розвага «Бережімо ліс» з дітьми старшої групи.У рамках проведення міської екологічної акції «Чисте місто починається з кожного» у дошкільному навчальному закладі яслах-садку №39 «Кульбабка» 7 квітня була проведена екологічна розвага «Бережімо ліс» з дітьми старшої групи.

Останні статті на сайті