Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Учні Часовоярської школи №15 – переможці ІІІ обласної науково-практичної конференції «Екологія та здоров’я»

Переглядів: 1966
19.04.2016 - 15:15

16 квітня 2016 року на базі Краматорської ЗОШ І-ІІІ ступенів №22 з профільним навчанням відбулась ІІІ обласна науково-практична конференція учнівської та студентської молоді «Екологія та здоров’я». Учасниками конференції стали учні Часовоярської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №15.

Під час конференції працювали дві секції: «Науки про людину» та «Екологія і проблеми довкілля» за напрямками «Валеологія», «Хімія», «Психологія», «Гідрологія», «Екологія». Оцінювали роботи учнів кандидати медичних та біологічних наук. За результатами захисту робіт у секції «Науки про людину» Кліменко Максим, учень 8 класу, посів І місце з роботою «Вплив звуків на живі організми» (науковий керівник Рімма Морозова). У секції «Екологія та проблеми довкілля» Печериця Марія, учениця 6-А класу, посіла І місце з роботою «Визначення сучасного стану популяцій первоцвітів у м. Часів Яр Донецької області» (науковий керівник Тетяна Трубеко). У секції «Екологія та проблеми довкілля» (відділення «Хімія») Коритна Аліна, учениця 9-Б класу, посіла ІІ місце (науковий керівник Олена Рєпіна) з роботою «Ефективність застосування косметичних засобів, виготовлених в домашніх умовах». Анісімова Варвара, учениця 10 класу, посіла ІІ місце у секції «Екологія та проблеми довкілля» (відділення «Гідрологія») з роботою «Моніторинг якості води в м. Часів Яр Донецької області та її вплив на здоров’я» (науковий керівник Тетяна Трубеко).

Вітаємо наших переможців і бажаємо їм подальших успіхів!

16 квітня 2016 року на базі Краматорської ЗОШ І-ІІІ ступенів №22 з профільним навчанням відбулась ІІІ обласна науково-практична конференція учнівської та студентської молоді «Екологія та здоров’я». 16 квітня 2016 року на базі Краматорської ЗОШ І-ІІІ ступенів №22 з профільним навчанням відбулась ІІІ обласна науково-практична конференція учнівської та студентської молоді «Екологія та здоров’я». 16 квітня 2016 року на базі Краматорської ЗОШ І-ІІІ ступенів №22 з профільним навчанням відбулась ІІІ обласна науково-практична конференція учнівської та студентської молоді «Екологія та здоров’я».

Останні статті на сайті