Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Оголошення про проведення конкурсу з визначення на конкурсних засадах робочого органу з підготовки матеріалів для забезпечення проведення конкурсів з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м.Бахмуті

Переглядів: 4605
18.04.2016 - 11:40

Виконавчий комітет Артемівської міської ради (далі – організатор) відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт» в редакції від 23.02.2006 № 3492 - ІV із внесеними до нього змінами, Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, затверджених у новій редакції постановою Кабінету Міністрів України від 26.09.2007 № 1184, із внесеними до них змінами, Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081, із внесеними до нього змінами, керуючись ст. ст. 30, 52, Закону України від 21.05.97 № 280/97- ВР  «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, на підставі рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 13.04.2016 №  88   оголошує конкурс з визначення на конкурсних засадах робочого органу з підготовки матеріалів для забезпечення проведення конкурсів з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Бахмуті.

Конкурс відбудеться 20.05.2016 року о 11.00 за адресою: Донецька область,  м. Бахмут, вул. Миру, 44.

Умови конкурсу

1. Метою проведення конкурсу є визначення на конкурсних засадах підприємства (організації) (далі – претендент), здатного на належному рівні забезпечити виконання функцій робочого органу:

- підготовку матеріалів для проведення  конкурсу  з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Бахмуті (далі – конкурс з перевезення пасажирів);

- розгляд  умов конкурсу з перевезення пасажирів щодо визначення класифікації транспортних засобів, класу комфортності автобусів;

- прийняття документів на конкурс з перевезення пасажирів;

- перевірку достовірності одержаної від перевізника – претендента інформації;

- аналіз та оцінку відповідності конкурсних пропозицій перевізника-претендента умовам конкурсу;

- підготовку паспортів автобусних маршрутів та  матеріалів для подальшого встановлення відносин між  Бахмутською міською радою  та перевізником – переможцем конкурсу;

- розгляд звернень щодо оскарження рішень конкурсного комітету.

2. Конкурс є відкритим для всіх претендентів.

У конкурсі можуть брати участь претенденти, які відповідають вимогам, що встановлені ст. 44 Закону України «Про автомобільний транспорт», Постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування».

3. Не допускаються до участі в конкурсі претенденти, які:

- надають послуги з перевезень, провадять діяльність на ринку транспортних послуг, пов’язану з наданням послуг з перевезень, представляють інтереси окремих автомобільних перевізників;

- мають заборгованість перед бюджетом, Пенсійним фондом або з виплати заробітної плати;

- визнані банкрутами або щодо яких порушено справу про банкрутство чи які проходять процедуру ліквідації як суб’єкти господарювання;

- подали для участі у конкурсі неправильно оформлені документи або такі, що містять недостовірну інформацію.

4. Для участі у конкурсі претенденти подають  наступні документи:

- заяву встановленого зразка;

- витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб або фізичних осіб – підприємців;

- копія установчих документів (статут тощо);

- довідка органу фіскальної служби про відсутність заборгованості по сплаті податків, зборів та інших обов’язкових платежів;

- документи, що підтверджують досвід роботи фахівців не менше трьох років з питань організації пасажирських перевезень (копії трудових книжок, наказів про прийом на роботу або трудові угоди, посадові інструкції);

- конкурсні пропозиції, а саме: перелік документів та їх примірники, які претендент пропонує розробити; пропозиції щодо вартості послуг.

Всі вище перераховані документи завіряються печаткою підприємства та підписуються відповідальною особою підприємства, прошиваються, нумеруються та додаються до супровідного листа.

5. Кінцевий строк подачі документів для участі в конкурсі -17.05.2016 року. Документи, що надійшли після встановленого строку або подані не в повному обсязі, не розглядаються і повертаються претендентам.

6. Всі зауваження та недоліки при подачі документів на участь у конкурсі підприємства (організації) мають можливість виправити протягом двох днів та надати документи повторно, але не пізніше, кінцевого строку подачі документів претендентами для участі в конкурсі.

  7. Переможцем конкурсу визначається претендент, що набрав найбільшу кількість голосів конкурсного комітету, відповідає Умовам конкурсу на визначення робочого органу, може забезпечити якісну розробку документів та який запропонував найбільш вигідну вартість своїх послуг.

8. Рішення про результати конкурсу приймається конкурсним комітетом на закритому засіданні в присутності не менш як половини його складу, у тому числі голови конкурсного комітету або його заступника, простою більшістю голосів від загального складу.  В разі рівного розподілу голосів, голос голови конкурсного комітету є ухвальним.   

9. Якщо на конкурс надані документи для участі тільки від одного претендента, він може бути визначений конкурсним комітетом як переможець.

10. Організатор укладає з переможцем конкурсу договір про виконання функцій робочого органу строком не більш як на три роки.

11. У разі відсутності претендентів на здійснення функцій робочого органу організація та проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Бахмуті покладається на відділ розвитку міського господарства Артемівської міської ради відповідно до його установчих документів.

12. Спори або неврегульовані сторонами питання при проведенні конкурсу на визначення робочого органу вирішуються в установленому законодавством порядку.

Документи для участі у конкурсі приймаються за адресою:

84500, м. Бахмут, вул. Миру 44, відділ розвитку міського господарства Артемівської міської ради, кабінет № 502.

За роз’ясненнями щодо оформлення документів на участь у конкурсі звертатися у робочі дні за адресою: 84500, м. Бахмут,  вул. Миру 44, кабінет № 502 з 9.00. до 17.00 (перерва з 12.00 до 13.00). Телефон для довідок: (0627) 44-04-77; e-mail: artorgh@gmail.com.