Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 76 гостей.

Донецька обласна рада

До 30-річчя Чорнобильської трагедії

Переглядів: 2084
25.04.2016 - 13:46

25 квітня 2016 року в читальній залі міської бібліотеки для дітей пройшла зустріч з дітьми ліквідаторів аварії на ЧАЕС. Всього до бібліотеки завітало біля 20 дітей з 1 по 11 клас із різних шкіл м. Бахмута, а також зі школи м. Соледара.

Для дітей була запропонована цікава програма. Працівники бібліотеки провели майстер-клас з виготовлення журавлика, який є символом миру, щастя та здійснення мрії. Кожна дитина на виготовленому власноруч журавлику написала своє бажання. У розважально-ігровій програмі «З’єднаємо наші серця» діти змогли познайомитися ближче, поспілкуватися і позмагатися за невеличкі призи.

По завершенню заходу дітей пригостили солодощами і фруктами, придбаними за підтримки громадської організації асоціації «Відродження та розвиток». Голова організації Надія Леонідівна Опалюк привітала всіх присутніх і побажала всього найкращого, миру і здоров’я. Смачні десерти діткам подарувала підприємець Олена Петрівна Федоряка.

До 30-річчя Чорнобильської трагедіїДо 30-річчя Чорнобильської трагедіїДо 30-річчя Чорнобильської трагедіїДо 30-річчя Чорнобильської трагедіїДо 30-річчя Чорнобильської трагедії