Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

«Жертвам Чорнобиля присвячую»

Переглядів: 1501
27.04.2016 - 10:36

30 років тому, 26 квітня 1986 року сталася аварія на 4-му енергоблоці Чорнобильської АЕС. Спливають роки, все більше відділяючи нас від тих страшних квітневих подій.

Напередодні Міжнародного Дня пам’яті Чорнобиля в Артемівській загальноосвітній школі №4 пройшла зустріч з ліквідаторами аварії на ЧАЕС Доценко Генадієм Васильовичем та Гончаровою Оленою Вадимівною під гаслом «Чорнобиль не має минулого». Гості розповіли школярам про ті страшні події, поділилися спогадами, продемонстрували фото тих часів, відповідали на запитання учнів. Старшокласникам яскраво, емоційно представили до уваги відео-лекторій «Пам’ять про Чорнобиль…», вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

Чорнобиль – не лише техногенна катастрофа. Це і людська катастрофа, вплив якої відчутний і сьогодні. Навіть тепер, коли останній працюючий реактор №3 закрито, відлуння Чорнобиля стихне ще не скоро.

Напередодні Міжнародного Дня пам’яті Чорнобиля в Артемівській загальноосвітній школі №4 пройшла зустріч з ліквідаторами аварії на ЧАЕС Доценко Генадієм Васильовичем та Гончаровою Оленою Вадимівною під гаслом «Чорнобиль не має минулого». Напередодні Міжнародного Дня пам’яті Чорнобиля в Артемівській загальноосвітній школі №4 пройшла зустріч з ліквідаторами аварії на ЧАЕС Доценко Генадієм Васильовичем та Гончаровою Оленою Вадимівною під гаслом «Чорнобиль не має минулого».