Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Верховна рада України

Науково-практична конференція у міському НВЦ «Інтелект»

Переглядів: 2586
26.05.2016 - 09:42

За традицією наприкінці навчального року у м. Бахмуті підводять підсумки роботи секцій міського навчально-виховного центру «Інтелект».

Міським методичним кабінетом Управління освіти Бахмутської міської ради було проведено науково-практичну конференцію слухачів міського навчально-виховного центру «Інтелект». У гостинному залі міського Центру дітей та юнацтва м. Бахмута зібралися юні інтелектуали, яким тісно в рамках шкільної програми, які прагнуть знати більше, досліджувати невідоме і ділитися відкриттями з іншими. Поруч з ними, як і завжди, були керівники та наставники – досвідчені педагоги, які сприяють розкриттю і реалізації здібностей і талантів учнівської молоді.

З привітальним словом виступила методист міського методичного кабінету Олена Мирошниченко, висловивши подяку вчителям міста, що докладають багато зусиль для виявлення та підтримки обдарованих дітей, підготовки майбутньої наукової зміни. Учнівська молодь нашого міста досягла значних результатів у Всеукраїнських предметних олімпіадах, Конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, учнівських творчих конкурсах.

Кожна секція і відділення НВЦ мали можливість обрати форму звіту. Їх виступи були цікавими і несподіваними. Учасники з користю провели час, отримали нові знання і незабутні враження!

 

Міським методичним кабінетом Управління освіти Бахмутської міської ради було проведено науково-практичну конференцію слухачів міського навчально-виховного центру «Інтелект».Міським методичним кабінетом Управління освіти Бахмутської міської ради було проведено науково-практичну конференцію слухачів міського навчально-виховного центру «Інтелект».Міським методичним кабінетом Управління освіти Бахмутської міської ради було проведено науково-практичну конференцію слухачів міського навчально-виховного центру «Інтелект».Міським методичним кабінетом Управління освіти Бахмутської міської ради було проведено науково-практичну конференцію слухачів міського навчально-виховного центру «Інтелект».Міським методичним кабінетом Управління освіти Бахмутської міської ради було проведено науково-практичну конференцію слухачів міського навчально-виховного центру «Інтелект».Міським методичним кабінетом Управління освіти Бахмутської міської ради було проведено науково-практичну конференцію слухачів міського навчально-виховного центру «Інтелект».

Останні статті на сайті