Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Заходи до Дня Конституції України у школі №2 м. Бахмута

Переглядів: 15048
27.05.2016 - 13:02

З метою гідного відзначення 20-тої річниці Конституції України у 2016 році у школі №2 міста Бахмута протягом травня проведено інформаційно-просвітницькі та виховні заходи для школярів з питань формування правової культури, виховання громадянської свідомості та поваги до Основного Закону України.

Учні початкової ланки взяли активну участь у розважально-ігровій програмі «Діти – квіти України». Усні журнали та години спілкування проведено в 5-х, 8-х класах з теми «Овіяні славою Герб наш і Прапор». Цікаво й пізнавально пройшла вікторина «Патріот своєї Батьківщини» в 6-7 класах, а 9 клас провів екскурсію-презентацію «Сторінками Конституції України», учні ж 11 класу переглянули відеофільм «З історії Конституції України».

Безумовно, такі заходи формують у школярів стійкі громадянські почуття, любов до своєї Батьківщини та гордість за приналежність до неї.

З метою гідного відзначення 20-тої річниці Конституції України у 2016 році у школі №2 міста Бахмута протягом травня проведено заходи з питань формування правової культури, виховання громадянської свідомості та поваги до Основного Закону України. З метою гідного відзначення 20-тої річниці Конституції України у 2016 році у школі №2 міста Бахмута протягом травня проведено заходи з питань формування правової культури, виховання громадянської свідомості та поваги до Основного Закону України. З метою гідного відзначення 20-тої річниці Конституції України у 2016 році у школі №2 міста Бахмута протягом травня проведено заходи з питань формування правової культури, виховання громадянської свідомості та поваги до Основного Закону України. З метою гідного відзначення 20-тої річниці Конституції України у 2016 році у школі №2 міста Бахмута протягом травня проведено заходи з питань формування правової культури, виховання громадянської свідомості та поваги до Основного Закону України.

Останні статті на сайті