Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 83 гостя.

Донецька обласна рада

Свято Останнього дзвоника у загальноосвітніх навчальних закладах Управління освіти Бахмутської міської ради

Переглядів: 3529
31.05.2016 - 10:27

В усіх школах міст Бахмута, Соледара та Часів Яру пролунали «останні дзвоники». Починається пора літніх канікул.

Завершився ще один рік спільної наполегливої праці задля навчання та виховання підростаючого покоління – майбутнього Української держави! Для кожного цей день має своє значення. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік. Сьогодні особливий день для 312 випускників, які закінчують школу, 23 з них отримали золоті медалі, 4 – срібні. 38 учням, які у 2015-2016 навчальному році отримали дипломи переможців обласного та всеукраїнського етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, ХVІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, VІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської молоді імені Тараса Шевченка, видано стипендії Бахмутської міської ради на загальну суму 35785 грн.

На урочистих лінійках звучали слова привітання та подяки батькам, які спонукали дітей до науки, і вчителям, які ділилися своїми знаннями, за безмежну відданість професії, педагогічний талант і любов до дітей. Кращим учням шкіл за наполегливість і старанність у навчанні, за досягнуті вагомі результати в олімпіадах, конкурсах, турнірах як на рівні міста, так і на рівнях обласному та всеукраїнському були вручені дипломи.

Бажаємо здоров’я, добра, удачі і натхнення, амбітних планів і величних звершень випускникам. Майбутнє нашої держави — це ви. Педагогам – творчого горіння, постійного пошуку і нових ідей! Батькам - мудрості і всепрощаючої любові до дітей. Тим же дітям, у кого зараз у руках табелі й шкільний рік позаду, - відпочити, набратися сил, отримати нові враження і знання.

В усіх школах міст Бахмута, Соледара та Часів Яру пролунали «останні дзвоники». В усіх школах міст Бахмута, Соледара та Часів Яру пролунали «останні дзвоники». В усіх школах міст Бахмута, Соледара та Часів Яру пролунали «останні дзвоники». В усіх школах міст Бахмута, Соледара та Часів Яру пролунали «останні дзвоники». В усіх школах міст Бахмута, Соледара та Часів Яру пролунали «останні дзвоники». В усіх школах міст Бахмута, Соледара та Часів Яру пролунали «останні дзвоники».