Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Донецька обласна рада

День Патріота в «Капітошці»

Переглядів: 3273
23.06.2016 - 10:36

На День Патріота у пришкільному таборі «Капітошка» школи №7
м. Бахмута з нагоди Дня Конституції було проведено вікторину «Україна – моя Батьківщина».

Діти продемонстрували чудові знання історії України на шляху до незалежності, державних символів, визначних дат, довели, що основний закон нашої держави – це Конституція України. Перемогу у вікторині здобув 3-ій англомовний загін.

Після вікторини найвідважніші хлопці табору взяли участь у квесті «Козацькі забави». Хлопці мали виконати завдання на кмітливість, спритність та силу, а в нагороду отримати якийсь елемент козацького одягу. Першим до фінішу прийшов Артем Жуганов, який отримав знання Отамана та шаблю.

Інтелектуали з 2 та 3 загонів взяли участь у квесті «Пізнай Великого Каменяра». Дітям було запропоновано низку питань про життя та творчість Івана Франка. У пошуках відповідей вони розв’язували ребуси, шукали підказки, проявили себе кмітливими та спритними. Найшвидше всі завдання виконали дівчатка з 3-го англомовного загону, за що отримали почесне звання «Кращих знавців спадщини Івана Франка».

Потім діти переглянули фільм про «Традиційний український жіночий одяг» та пригадали елементи українського національного костюму такі, як плахта, запаска, керсетка, очіпок, тощо. Між загонами було оголошено конкурс «Кращий ескіз сучасного дизайнерського українського костюму».

На День Патріота у пришкільному таборі «Капітошка» школи №7  м. Бахмута з нагоди Дня Конституції було проведено вікторину «Україна – моя Батьківщина».На День Патріота у пришкільному таборі «Капітошка» школи №7  м. Бахмута з нагоди Дня Конституції було проведено вікторину «Україна – моя Батьківщина».На День Патріота у пришкільному таборі «Капітошка» школи №7  м. Бахмута з нагоди Дня Конституції було проведено вікторину «Україна – моя Батьківщина».На День Патріота у пришкільному таборі «Капітошка» школи №7  м. Бахмута з нагоди Дня Конституції було проведено вікторину «Україна – моя Батьківщина».На День Патріота у пришкільному таборі «Капітошка» школи №7  м. Бахмута з нагоди Дня Конституції було проведено вікторину «Україна – моя Батьківщина».