Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 110 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Урочисте привітання випускників з закінченням навчання

Переглядів: 4113
30.06.2016 - 12:52

В Артемівському педагогічному училищі 24 червня 2016 року відбулося урочисте привітання випускників з закінченням навчання в училищі.

У цьому році 72 студента закінчили навчання, з них 6 отримали червоний диплом. Позаду залишивсь час яскравого насиченого студентського життя, успішно здані державні іспити.

Напутні слова випускникам прозвучали від директора училища - Мащенко Ніни Борисівни, класних керівників груп і батьків. Випускники отримали творчі подарунки від студентів молодших курсів у вигляді пісень і танцювальних номерів. Також для випускників було створено відеофільм про їхнє студентське життя, де кожен згадав яким він прийшов до училища і який він є зараз.

Найкращі спогади за роки навчання назавжди залишаться в серцях випускників Артемівського педагогічного училища!

В Артемівському педагогічному училищі 24 червня 2016 року відбулося урочисте привітання випускників з закінченням навчання в училищі. У цьому році 72 студента закінчили навчання, з них 6 отримали червоний диплом. В Артемівському педагогічному училищі 24 червня 2016 року відбулося урочисте привітання випускників з закінченням навчання в училищі. У цьому році 72 студента закінчили навчання, з них 6 отримали червоний диплом.

Останні статті на сайті