Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 86 гостей.

Верховна рада України

Консультації з метою мінімізації ризиків гендерного насильства

Переглядів: 2030
14.07.2016 - 13:48

14 липня 2016 року на базі Бахмутського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді фахівцями  мобільної бригади № 10 міжнародного благодійного фонду «Українська фундація громадського здоров'я» були надані чергові консультації, з метою мінімізації ризиків гендерного насильства, повторного насильства, можливостей його уникнути та планування майбутнього.

Спеціалісти мобільної бригади надали психологічні консультації, соціальні послуги мешканцям міста та вимушеним переселенцям з числа найбільш вразливих категорій жінок та дівчаток – підлітків.  Було здійснено перенаправлення осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах через квартирні питання та переоформлення документів,  до державних та недержавних закладів. Клієнти, що звернулися за допомогою, залишилися задоволеними результатами зустрічі та отримали мотиваційні набори від фонду «Народонаселення ООН».

14 липня 2016 року були надані чергові консультації, з метою мінімізації ризиків гендерного насильства, повторного насильства, можливостей його уникнути та планування майбутнього. 14 липня 2016 року були надані чергові консультації, з метою мінімізації ризиків гендерного насильства, повторного насильства, можливостей його уникнути та планування майбутнього.

Останні статті на сайті