Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 102 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Міський голова Бахмуту зустрівся з представниками організації по міграції

Переглядів: 2321
27.07.2016 - 12:27

27 липня 2016 року міський голова Олексій Рева зустрівся з спеціалістом проекту з відділу надзвичайних ситуацій та стабілізації Краматорського представництва Міжнародної організації з міграції Ольгою Єршовою.

У ході зустрічі міський голова обговорив шляхи взаємодії організації та реалізацію проектів не тільки на території міста, але і на території майбутньої об’єднаної громади.

«Я дуже зацікавлений у розвитку територій, які невдовзі стануть частиною Бахмутської об’єднаної громади, та завжди буду всіляко сприяти та долучатися до проектів які покращать життя громади », - зазначив Олексій Рева.

Наприкінці зустрічі присутні обговорили вже реалізовані проекти на території Бахмуту та виказали надію на подальше співробітництво.

27 липня 2016 року міський голова Олексій Рева зустрівся з спеціалістом проекту з відділу надзвичайних ситуацій та стабілізації Краматорського представництва Міжнародної організації з міграції Ольгою Єршовою.27 липня 2016 року міський голова Олексій Рева зустрівся з спеціалістом проекту з відділу надзвичайних ситуацій та стабілізації Краматорського представництва Міжнародної організації з міграції Ольгою Єршовою.