Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

У Бахмуті розпочала свою діяльність міжнародна організація HelpAge International

Переглядів: 3302
12.08.2016 - 08:20

«Людям похилого віку - повне і безпечне життя!» - саме з таким девізом організація допомагає літнім людям відстоювати свої права, боротися з дискримінацією і подоланням бідності для того, щоб вони могли жити на задовільному рівні, безпечну, активну і здорове життя.

«Ми працюємо з нашими партнерами і місцевими органами влади, щоб поліпшити життя літніх людей по всьому регіону. Для досягнення нашої місії ми працюємо безпосередньо з людьми похилого віку, щоб гарантувати, що їхні голоси почуті», - відзначають члени HelpAge International.

12 серпня 2016 року у Центрі первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської міської ради відбулося зібрання, на якому лікарям ЦПМСД представили волонтерів, які будуть закріплені за певними районами міста для взаємодії у вирішенні питань медичного супроводу тих, хто звернеться до організації.

У рамках проекту вони будуть працювати у місті Бахмут та проводити допомогу літнім людям у вирішенні питань соціального захисту, охорони здоров'я, допомоги у надзвичайних ситуаціях, боротьби з дискримінацією щодо осіб похилого віку та допомозі літнім людям, які є тимчасово переміщеними особами.

Представниками HelpAge International планується проведення тренінгів, семінарів, психологічно – реабілітаційних заходів для того, щоб допомогти літнім людям організувати свій дозвіл, допомогти в організації свого побуту, та проведення заходів, які направлені на психологічну допомогу самотнім літнім людям.

У Бахмуті розпочала свою діяльність міжнародна організація HelpAge InternationalУ Бахмуті розпочала свою діяльність міжнародна організація HelpAge InternationalУ Бахмуті розпочала свою діяльність міжнародна організація HelpAge InternationalУ Бахмуті розпочала свою діяльність міжнародна організація HelpAge International

Останні статті на сайті