Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 74 гостя.

Верховна рада України

Кубок Донбасу

Переглядів: 2792
16.08.2016 - 13:06

12-15.08.2016  на спортивній базі  СК «Металург», в перше на Донеччині, проходив відкритий Кубок Донбасу з голболу, серед спортсменів з вадами зору, присвячений 25-тій річниці незалежності України.

Організатори змагань - Донецький регіональний центр фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт. В змаганнях взяли участь понад 50 спортсменів - представники 6 команд  областей України: Полтавської, Харківської, Житомирської, Донецької, м. Слов'янськ та жіноча національна збірна України.  На урочистому  відкритті змагань в. о. начальника ДРЦ «Інваспорт» Костянтин Шевченко  та суддя міжнародного класу II рангу  з голболу Мороз С. Є. побажали спортсменам перемог та чесної гри. У запеклій боротьби міста розподілилися таким чином:

1 місце – Полтавська  область

2 місце – Харківська область

3 місце – Донецька область

4 місце – жіноча збірна України

5 місце – Житомирська область

6 місце – м. Слов'янськ

Переможці змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами. Всі учасники були нагороджені пам'ятними подарунками.

30 серпня жіноча національна збірна України з голболу вирушить на XV літні Паралімпійські ігри 2016 року у Ріо-де-Жанейро (Бразилія). Побажаємо нашим дівчатам вдалих виступів та яскравих перемог.

  • Змагання стали можливі завдяки допомозі та підтримці:                                                     Управління з питань фізичної культури і спорту Донецької обласної державної адміністрації; 
  • Донецького обласного осередку спортивної федерації України;        
  • Товариства з обмеженою відповідальністю «Східний Караван»;
  • Приватного підприємця Тютюнника Роман Сергійовича;      
  • Депутата Бахмутської міської ради  Слєсарєва  Валерій Валерійович.

Щиро дякуємо всім! 

12-15.08.2016  на спортивній базі  СК «Металург», в перше на Донеччині, проходив відкритий Кубок Донбасу з голболу, серед спортсменів з вадами зору, присвячений 25-тій річниці незалежності України.