Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 98 гостей.

Урядовий портал

Літній оздоровчий сезон у дитячому закладі оздоровлення “ВОГНИК” – відкрито

Переглядів: 13424
15.06.2011 - 06:21

Першим розпочав новий літній сезон  дитячий заміський заклад оздоровлення та відпочинку “ВОГНИК”, який перебуває на утриманні Артемівського міського відділу освіти. Далеко не кожна сім’я може відправити свою дитину на море чи у дитячий санаторій. Щороку тут відпочивають малечі віком від 7 до 14 років. Більш за все батьків хвилює те, чим їх дитя буде займатися під час відпочинку. Тому персонал оздоровчого закладу „Вогник” турбується про те, щоби жодному з дітей не було сумно: на кожен день заплановано конкурси та змагання, концерти та спортивні заняття, купання в басейні та пісні біля вогнища.

Професійні кухарі закладу зацікавлені, щоб харчування дитини було повноцінним  та зростаючий організм був забезпечений усім необхідним під час активного відпочинку: свіжі фрукти та овочі, молочні продукти, м'ясо, риба, каші. Працівники медичного пункту відповідають за здоров'я дітей у таборі, а яскраве сонце, чиста вода та свіже повітря допомагають зміцнити його.

Застрахованій особі протягом календарного року за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності може бути виділено на одну дитину лише одну путівку до дитячого оздоровчого закладу, а тривалість оздоровчої зміни складає 21 день.

Постановою правління Фонду затверджені граничні норми витрат на відшкодування вартості путівки в 2011 році, а саме: — на харчування у розмірі не більше 35 гривень на одну дитину на добу; — на лікування та культурне обслуговування дітей не більше 3 гривень.
Повна вартість путівки в дитячий заміський заклад оздоровлення та відпочинку “ВОГНИК” за 21 день — 1700,00 грн., Артемівською міською виконавчою дирекцією Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності відшкодовується —798,00 грн. Решта путівки може бути здешевлена за рахунок профспілки чи власних коштів підприємства, на якому працює застрахована особа.

З метою підвищення ефективності проведення оздоровчої кампанії звертаємось до голів комісій по соціальному страхуванню підприємств та установ міста з проханням провести відповідну роботу в трудових колективах, визначити суму коштів, необхідну для часткового фінансування оздоровлення дітей та повідомити про це дирекцію Фонду, надавши заяву.

Найменування закладу оздоровлення Заїзд Початок зміни Закінчення зміни Керівник закладу оздоровлення
Дитячий заміський заклад оздоровлення та відпочинку „ВОГНИК” 1 11 червня 1 липня Скляренко Петро Григорович
3-14-78,
Міськво 44-15-51
2 3 липня 23 липня
3 27 липня 16 серпня
Позашкільний заклад оздоровлення та відпочинку „Часівоярець” 1 22 червня 12 липня Третьяков Михайло Костянтинович
0950617529
ПАТ „ЧВК” 7-24-14
2 20 липня 9 серпня
Заміський заклад оздоровлення та відпочинку „РАДУГА” 1 3 липня 23 липня Айдіна Ольга Дмитрівна
ДПО „Артемсіль”
44-25-10
2 27 липня 16 серпня

З питань часткового фінансування, переліку необхідних документів та за повним переліком дитячих оздоровчих закладів звертатися до Артемівської МВД ФСС з ТВП за адресою: м.Артемівськ, вул. Горбатова, 4, тел.: 44-53-79.

Отже, старт літу даний. Попереду в дітей ще багато дивовижних подорожей, туристичних походів, занять за інтересами, ігор. Двері дитячих заміських закладів оздоровлення та відпочинку відкриті. Оздоровлення продовжується.

Артемівська МВД ФСС з ТВП

Останні статті на сайті