Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 39 гостей.

Донецька обласна рада

Работа з соціальними партнерами на благо громади

Переглядів: 2296
02.09.2016 - 13:12

1 вересня Артемівський міський центр зайнятості відвідали представники Чеської міжнародної неурядової оранізації «Людина в біді» (People in Need), в Україні, проекти якої спрямовані на підтримку внутрішньо переміщених осіб та мешканців прифронтових територій.

Завдяки співробітництву Артемівського МЦЗ з цією організацією протягом 2015- 2016 року більше 30 мешканців нашого регіону отримали грошові гранти для відкриття або відновлення підприємницької діяльності.

Мета нової зустрічі – реалізація спільних можливостей та інтересів у вирішенні питань зайнятості зазначених категорій громадян, насамперед – створення нових робочих місць.

Директор Артемівського МЦЗ Ірина Лещенко розповіла соціальним партнерам про послуги, які надає служба зайнятості як населенню, так і роботодавцям. Найбільшу зацікавленість визвала робота служби зайнятості зі сприяння відкриттю власної справи безробітними громадянами . Радник з питань стратегії та якості організації «Людина в біді» Пітер Шмідт та заступник менеджера програми Livelihoods Олексій Махніборода розповіли про програми, які сьогодні реалізуються ними в Артемівському районі для внутрішньо переміщених осіб, та пілотні проекти, що запускаються у найближчий час. На зустрічі обговорювалися напрямки майбутньої співпраці та подальшої взаємодії організації «Людина в біді» та Артемівського міського центру зайнятості. Так представники організації отримали запрошення виступити в вересні 2016 року на семінарі з роботодавцями з презентацією нових проектів з створення нових робочих місць.