Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Пам’ять у серці живе…

Переглядів: 2093
07.09.2016 - 11:53

П’ятого вересня 2016 року учні Бахмутської загальноосвітньої школи №10 полинули в історію рідного краю, бо саме на початку вересня відзначається урочиста та пам’ятна дата для всіх мешканців нашого міста - звільнення від фашистської окупації. На виховних годинах за темою «Бахмут у роки фашистської окупації 1941-1943 років» учні ушанували пам’ять визволителів міста, партизан та згадали трагічну сторінку в житті міста – Артемівський Бабин Яр.

Учні 5-7х класів у актовій залі переглянули літературно-музичну композицію «Пам’ять у серці живе…», підготовлену учнями 10 класу під керівництвом учителя зарубіжної літератури Галини Жукової. На урочистому заході демонстрували документальну хроніку 1941-1943 років,  відео про звільнення рідного міста від окупантів, зі сцени лунали ліричні вірші, присвячені трагічним для кожного українця моментам. Після урочистих заходів п’ятикласники поклали квіти до пам’ятника визволителям Артемівська.

На виховних годинах за темою «Бахмут у роки фашистської окупації 1941-1943 років» учні ушанували пам’ять визволителів міста, партизан та згадали трагічну сторінку в житті міста – Артемівський Бабин Яр.На виховних годинах за темою «Бахмут у роки фашистської окупації 1941-1943 років» учні ушанували пам’ять визволителів міста, партизан та згадали трагічну сторінку в житті міста – Артемівський Бабин Яр.На виховних годинах за темою «Бахмут у роки фашистської окупації 1941-1943 років» учні ушанували пам’ять визволителів міста, партизан та згадали трагічну сторінку в житті міста – Артемівський Бабин Яр.