Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 129 гостей.

Презедент України

Церемонія нагородження переможців та призерів міського конкурсу (кращих спортсменів, тренерів, фахівців, колективів фізичної культури та спорту, ветеранів спорту) з нагоди професійного свята.

Переглядів: 2036
08.09.2016 - 13:21

6 вересня  2016 року у рамках відзначення Дня фізичної культури та спорту під керівництвом  Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради пройшли традиційні урочисті заходи по відзначенню переможців,  призерів міського конкурсу - найкращих спортсменів, тренерів, фахівців, колективів фізичної культури та спорту, а також ветеранів спорту г.Бахмуту.

На церемонії були присутні почесні гості:  начальник Управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації  Володимир Петрович Мицик, директор ДВУОР ім. С.Бубки Ігор Казимирович Анушкевич, голова Бахмутської міської ради Олексій Олександрович Рева, учасниця ХХХІ олімпіади в Ріо-де-Жанейро Аліна Логвиненко.
Урочисту церемонію відкрив голова м. Бахмут Олексій Рева, який у свойому виступі привітав  присутніх с Днем фізичної культури и спорту та вручив нагороди Аліні Логвиненко, заслуженому майстру спорту України з легкої атлетики, чемпіонці Європи, учасниці двох олімпіад: 2012 року в Лондоні та 2016 року в Ріо-де–Жанейро, та грошові премії ветеранам спорту.
Далі зі святом завітали та нагородили грамотами, кубками, спортивним інвентарем та грошовими преміями найкращих тренерів, робітників фізичної культури, спортсменів, викладачів фізичного виховання, учителів фізичної культури, колективи фізичної культури - начальник Управління з питань фізичної культури та спорту Донецької області Володимир Мицик та замісник міського голови Вікторія Точена. Директор центру «Спорт для всіх» Олексій Абакумов та виконуюча обов’язки начальника Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради Наталія Радіонова привітали та нагородили грамотами та спортивним інвентарем спортсменів та колективи-переможці Всеукраїнського місячнику «Спорт для всіх – загальна турбота».
На протязі всього свята з художніми номерами виступали колективи  Міського  центру культури та  дозвілля.

Церемонія нагородження переможців та призерів міського  конкурсу (кращих спортсменів, тренерів, фахівців, колективів фізичної культури та спорту, ветеранів спорту) з нагоди професійного свята.Церемонія нагородження переможців та призерів міського  конкурсу (кращих спортсменів, тренерів, фахівців, колективів фізичної культури та спорту, ветеранів спорту) з нагоди професійного свята.Церемонія нагородження переможців та призерів міського  конкурсу (кращих спортсменів, тренерів, фахівців, колективів фізичної культури та спорту, ветеранів спорту) з нагоди професійного свята.Церемонія нагородження переможців та призерів міського  конкурсу (кращих спортсменів, тренерів, фахівців, колективів фізичної культури та спорту, ветеранів спорту) з нагоди професійного свята.

Останні статті на сайті