Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

Бахмут відзначив 445-річчя від дня заснування!

Переглядів: 2104
14.09.2016 - 11:49

Активну участь в організації та проведенні свята прийняла студентська та учнівська молодь міста вищих навчальних закладів 1-4 рівнів акредитації та закладу професійно-технічної освіти.

10 вересня під час урочистого відкриття святкування Дня міста студентська молодь Горлівського інституту іноземних мов, Артемівського коледжу транспортної інфраструктури, Артемівського педагогічного училища, Артемівського музичного училища ім. І.Карабиця  подарувала присутнім молодіжний флеш-моб.
При підтримці Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради вищими навчальними закладами та закладом  професійно-технічної освіти була організована робота тематичних розважальних майданчиків: «Острів науки»(УНППІ УІПА),«Осінній калейдоскоп»(Донецький університет економіки та права), «Містечко – веселих задумів»(Артемівське педагогічне училище), «Здоровий спосіб життя» (Артемівське медичне училище), «Музичне караоке» (Артемівське музичне училище ім.І.Карабиця), «Богатирська сила» (Артемівський коледж транспортної інфраструктури), «Козацькі розваги» (Артемівський індустріальний технікум ДонНТУ), «Бахмутські варенички» (Артемівський центр професійно-технічної освіти).
Вже традиційно в День народження міста  у міському пологовому будинку проводилось привітання батьків з народженням дитини. В цьому році у святковий день для міста народилось 15 малюків (4 хлопчика та 11 дівчаток).
Вітальні адреси батькам, а для немовлят теплі ковдри вручив міський голова Олексій Рева.
11 вересня, в другий день свята, при підтримці Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради відбувся  фестиваль екстремальних видів спорту «Бахмут Х- game» у Бахмутському парку культури та відпочинку, де місцеві жителі с захопленням спостерігали за вправами воркаутерів, кульбітами роллерів та фігурним катанням вело-спортсменів. Продемонструвати свою силу, вправність та спритність мали нагоду не тільки учасники фестивалю, але й присутні.
По закінченню фестивалю начальник Управління молодіжної політики та у справах дітей Махничева Л.О. вручила учасникам фестивалю грамоти та пам’ятні подарунки.

Бахмут відзначив 445-річчя від дня заснування!Бахмут відзначив 445-річчя від дня заснування!Бахмут відзначив 445-річчя від дня заснування!Бахмут відзначив 445-річчя від дня заснування!Бахмут відзначив 445-річчя від дня заснування!

Останні статті на сайті