Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 78 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

«Лісова казка» для юних туристів Бахмутської школи №12

Переглядів: 2569
19.09.2016 - 13:02

На ці вихідні учні 4-А класу Бахмутської школи №12 чекали з великим нетерпінням. Адже вони всією класною родиною у супроводі класного керівника Тетяни Абрамюк мали стати першими відвідувачами мотузкового парку «Лісова казка», що нещодавно відкрився у місті Бахмуті.

Малих туристів зустріла адміністратор комплексу та розповіла про можливість насолодитися активним відпочинком на свіжому повітрі. У парку пропонуються дві траси: дитяча, що проходить майже по землі та доросла – на рівні 4 м над землею. Отже, вони розраховані, як на підготованих екстрималів, так і новачків. Майже всі чотирикласники обрали трасу для дорослих та у супроводі інструктора впевнено пройшли її, перевіривши своє почуття балансу, перемагаючи страх висоти.
Поки дітвора долала перешкоди різних рівнів складності, турботливі батьки вже приготували гарячі ковбаски, якими нагодували виснажених, але задоволених туристів. Хлопці та дівчата були у захваті від різноманітних атракціонів, які допомогли не тільки розважитися, але і проявити спритність і силу. Так, весело, цікаво і з користю провели ці вихідні учні 4-А класу.

«Лісова казка» для юних туристів Бахмутської школи №12«Лісова казка» для юних туристів Бахмутської школи №12«Лісова казка» для юних туристів Бахмутської школи №12«Лісова казка» для юних туристів Бахмутської школи №12«Лісова казка» для юних туристів Бахмутської школи №12«Лісова казка» для юних туристів Бахмутської школи №12