Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Бахмутська школа №12 відзначила 45-річчя з дня заснування

Переглядів: 3921
06.10.2016 - 13:57

45 років. Бахмутська школа №12 відзначає ювілей. Це не просто свято приміщення. Школа – це цілий величезний світ, а в ньому є два центри цього всесвіту: учитель і учень. Саме вони перетворюють звичайну будівлю в особливий киплячий, шумний, але добрий дім, де з кожним роком одні стають розумнішими, інші мудрішими, і всі разом – ближчими і ріднішими один одному.

Напередодні Дня учителя актова зала школи зібрала всіх ювілярів: учителів, які працювали і працюють у школі, випускників різних років, учнів, які прийшли привітати всіх зі святом. Присутні мали змогу оглянути калейдоскоп десятиріч: рок за роком, 45 років життя школи. Називали учителів, які починали працювати в школі. Про цей період згадала ветеран педагогічної праці Надія Осподова, з приємними словами також виступили Надія Бабенко, Ольга Жмутська та Ольга Капленко.

Пригадали колишніх директорів школи Бондаря І.І. та Галік Г.А., яких вже немає з нами. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять про тих учителів та учнів, хто пішов з життя.

Перед присутніми промайнули кадри фільму про життя школи від початку до сьогодення, учні виступили з музичними привітаннями. Цікавим було привітання від молодих педагогів. Прийшли привітати в такий день учнів та учителів вихованці музичної школи.

Скільки б не було років школі, вона завжди буде з нами, з нашими дітьми, онуками, залишиться символом людської любові, вдячності і дитинства.

Бахмутська школа №12 відзначила 45-річчя з дня заснуванняБахмутська школа №12 відзначила 45-річчя з дня заснуванняБахмутська школа №12 відзначила 45-річчя з дня заснуванняБахмутська школа №12 відзначила 45-річчя з дня заснуванняБахмутська школа №12 відзначила 45-річчя з дня заснування

Останні статті на сайті