Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 135 гостей.

ExportUA

Козацькі пригоди

Переглядів: 2421
12.10.2016 - 12:55

14 жовтня, разом із Святом Покрова, в Україні відзначається День захисника України, День українського козацтва. Це дуже важливе свято для нашого народу, адже козацтво відіграло вирішальну роль у становленні нашої держави. Народ будь-якої країни береже спогади про власне минуле, пишається своєю історією.

Напередодні цього свята на окрузі №2 «Крок назустріч», в ДНЗ №47 «Оленка» разом із вихованцями ДНЗ №49 «Кріпиш» була проведена спортивна розвага «Козацькі пригоди». Головна ідея зустрічі – знайомство з культурою та традиціями українського народу, які стають невід'ємною частиною душі кожного вихованця, тим зернятком, з якого зростає особистість.

На святі діти поринули у світ козацького побуту: діти-козачата змагалися між собою, поділившись на дві команди «Кріпиш» та «Козачата», у силі, спритності, швидкості та кмітливості. Не обійшлося і без веселих жартів та конкурсів. Але за підсумками журі перемогла дружба, за що козачат і нагородили грамотами.

Ми впевнені, що з нашими козачатами, дійсно, козацькому роду ніколи не буде переводу.

Напередодні свята Покрова на окрузі №2 «Крок назустріч», в ДНЗ №47 «Оленка» разом із вихованцями ДНЗ №49 «Кріпиш» була проведена спортивна розвага «Козацькі пригоди». Напередодні свята Покрова на окрузі №2 «Крок назустріч», в ДНЗ №47 «Оленка» разом із вихованцями ДНЗ №49 «Кріпиш» була проведена спортивна розвага «Козацькі пригоди». Напередодні свята Покрова на окрузі №2 «Крок назустріч», в ДНЗ №47 «Оленка» разом із вихованцями ДНЗ №49 «Кріпиш» була проведена спортивна розвага «Козацькі пригоди». Напередодні свята Покрова на окрузі №2 «Крок назустріч», в ДНЗ №47 «Оленка» разом із вихованцями ДНЗ №49 «Кріпиш» була проведена спортивна розвага «Козацькі пригоди». Напередодні свята Покрова на окрузі №2 «Крок назустріч», в ДНЗ №47 «Оленка» разом із вихованцями ДНЗ №49 «Кріпиш» була проведена спортивна розвага «Козацькі пригоди».