Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Міс «Осінь»

Переглядів: 1909
20.10.2016 - 05:43

Осінь – це пора легкого смутку, жовтого листя і чогось ще такого, чого не можна описати словами. Осінь – це пора найчарівнішого конкурсу Артемівського коледжу транспортної інфраструктури – «Міс Осінь», в якому беруть участь дівчата І-ІІІ курсів.

Що не кажіть, а Україна здавна славиться красунями. Їм у всі часи були притаманні неповторна врода, світлий розум, працьовитість, багата фантазія.

Дівчата – красуні коледжу змагалися не тільки в красі, але й в ерудиції та мистецьких обдаруваннях. «Міс Осінь – 2016» журі визначали за такими конкурсами:

  • дефіле - візитка «Вишиванка – це стильно!»
  • дефіле - портфоліо «Діловий одяг»;
  • творче дефіле «Коронний номер»;
  • заключне дефіле «Зірки Голівуду».

Претендентки на це незвичайне звання вразили глядачів своїми виступами, а енергія, яку вони випромінювали, передавалась глядачам, які активно підтримували конкурсанток оплесками.

Вітаємо чарівних красунь і бажаємо не втрачати надії, вірити в казку про Осінь-чарівницю, і всі бажання обов’язково збудуться!

 

Заступник директора з НВР
Артемівського коледжу транспортної інфраструктури
Ольховська Г.М.

В Артемівському коледжі транспортної інфраструктури пройшов конкурс «Міс Осінь – 2016».В Артемівському коледжі транспортної інфраструктури пройшов конкурс «Міс Осінь – 2016».В Артемівському коледжі транспортної інфраструктури пройшов конкурс «Міс Осінь – 2016».В Артемівському коледжі транспортної інфраструктури пройшов конкурс «Міс Осінь – 2016».