Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 128 гостей.

Урядовий портал

Проведені рейди «Діти вулиці»

Переглядів: 3333
04.11.2016 - 13:58

Найбільш актуальним питанням у сфері захисту прав дитини є запобігання соціальному сирітству, подолання бездоглядності безпритульності серед дітей.

Враховуючи ситуацію, яка склалась в місті Бахмут в зв’язку з проведенням на території Донецької області АТО, визначальним напрямком в роботі служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради є профілактична робота з попередження дитячої бездоглядності.

З метою своєчасного виявлення бездоглядних та безпритульних дітей на території міста проводяться профілактичні рейди «Діти вулиці», «Підліток», «Вокзал».                                                           

Протягом тижня з 31.10.2016 по 04.11.2016 службою у справах дітей Управління молодіжної політики  та у справах дітей  Бахмутської міської ради  спільно з структурами, що здійснюють соціальний захист дітей, з метою запобігання негативним проявам у дитячому середовищі були проведені рейди «Діти вулиці». По мікрорайону загальноосвітніх шкіл №№10,4  не  було виявлено  дітей, які  жебракують або бродяжать.

Останні статті на сайті